ikka e-kool

ikka e-kool

Autor: Anni Loodud: 20.09.2010 Kommentaarid (36)
Isegi meie edumeelse kooli edumeelne direktor ütles täna ilma irooniata-naised, ostama paberpäevikud. Kui aineõpetjal ok, klassijuhatajal suht naljaks pilt, siis lapsevanemal (keda on õpetajate hulgas palju) väga ebamäärane info. Vanasti nägin kahe klõpsu pärast kogu lapse hetkeseisu. Nüüd ilmub mingi blogistiilis jura. No ei ole võimalik! Kes selle jama eest vastutab.

Kommentaarid

• Manni 1004 päeva tagasi
    Millal paberpäeviku info vanasti vanemani jõudis? Ma ei usu, et päeva lõpul? Lõpetage ometi see lõputu virisemine!
  • naine 1003 päeva tagasi
    see ei ole virisemine,see on reaalsus.Lapsed ei taha enam uut ekooli külastada,sest see on nii jabur,õpetajad ei ole rahul.Kas see on siis lihtsalt virisemine ??? Arvasin ikka ,et ekool on eelkõige õpilasele,õpetajale ja lapsevanemale.....praegune olukord on sellest kaugel.Loodan,et tulevad tagasi paberpäevikud !
  • Anni, teemaalgataja 1003 päeva tagasi
    Olen koolis töötanud 20 aastat( Mul on 2 kõrgharidust), ei ole kuldaju, aga käin ajaga kaasas. Saan aru, et e-kooliga on rahul need, kes on lihtsalt õpetajad. Klassijuhatajad on tusased ja lapsevanemad täiesti tagajalgadele aetud, Kordan veel-oleme väike , aga edumeelne kool. Praegu ei ole keegi selle vastu, et paberpäevikud olid konkreeyne värk. Õpetajad teadsid et nemad on info edastajad ja ta tegid seda, Nüüd ei saa aru, kas õpetaja peab käed puhtaks pühkima ja lootma e-koolile, HALLOOO. Nali . Vanas ekoolis oli näha, kes lapsevanematest vajab täiendavat infot , nüüd on klassijuhatajad käega löönud, mis läheb vastuoolu uue õppekavaga. Küsin veel: KES VASTUTAB? Haridusminister peaks tagsi astuma, minu meelest.
  • Kah rahulolematu klassijuhataja 1003 päeva tagasi
    aga .... kuidas minister teemasse puutub? Tegemist ju erafirmaga, teeb mis tahab. Tahab, läheb pankrotti - tahab tuleb homme uue nimega tagasi. Vastutab loomulikult ühe erafirma (Koolitööde AS) juhtkond ja täpselt nii, nagu lepingus kirjas. Ehk siis ei vastuta :)) Loe lepingut! Minister ei ole seda allkirjastanud :)
  • abc 1003 päeva tagasi
    Ei meeldi uus e-kool. Eriti närvidele käib see aeglaselt ja läbi udu ilmuv kastike, mis avaneb iga lapse kohta eraldi. Ja tunnisisu ning koduste tööde nägemine on ka aineõpetaja jaoks igatahes võimalikult keeruliseks tehtud. Ebamugav on.
  • õp 50+ 1003 päeva tagasi
    Miks ei ole enam eraldi õpetaja ja klassijuhataja vaadet.? Täna tahtsin ühele õpilasele vaadata teise aineõpetaja tunnis koduseks jäänud ülesannet, aga see polnud võimalik. Eelmisel aastal sai. Ülevaadet hinnetest pole, aru ei saa, kes lapsevanematest külastavad, kes ei, puudumised on lausa naljakad. Palun andke vana hea e-kool tagasi. Asi oli selge, asi toimis- oleks vana täiendada võinud, aga mitte lammutada.
  • rahulolev klassijuhataja, aineõpetaja 1003 päeva tagasi
    Tänase päeva (st 21.sept.) seisuga on ikka e-kool paranenud ja mina klassijuhataja ja aineõpetajana olen rahul. Näen kõiki õpilasi ja ka lapselapsevanemaid kuupäevaliselt-kellaajaliselt, millal külastasid e-kooli. Saime oma kooli õpetajatena suvel juba tutvuda uue eKooliga. Tundide sisestmine, kodused tööd, kontrolltööd, puudumised ei valmista probleemi, süsteem on selge, aga ilmselt seetõttu, et olen lihtsalt eelnevalt endale "eKooli Abi" abil selgeks teinud võimalikud variandid. Abistanud lapsevanematel vajadusel uuesti liituma eKooliga. Olen väga positiivne siiski. Iga uus asi tahab harjumist, paberpäevikut kindlasti tagasi ei soovi. Meie koolis töötab eKool hästi. Lapsed ei nurise, sest õpetajad ei nurise.
  • lov 1002 päeva tagasi
    eile olin taas hämmingus - õpilane puudus kt ajal, sai ! ja nüüd ei leia ma võimalust ! asendada hindega. ja üldse polnud ei eile ega täna võimalik ühtegi hinnet sisestada - aru ma ei saa, mis toimub. see, mis eile justkui juba toimis, seda pole täna enam ollagi. PEAB IKKA ERITI KOOLIKAUGE INIMENE OLEMA, KES SELLISE EKOOLI KOKKU VUSSERDAS - TA EI KUJUTA ETTEGI, MIDA TEGELT EKOOLI KASUTAJAD OOTAVAD. OLEKS IKKA PIDANUD SUVEL TÖÖD TEGEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • eve , lapsevanem 1002 päeva tagasi
    Mina EI TAHA näha oma lapse hindeid nende ilmumise järjekorras ja ained läbisegi, tahan näha ülevaatlikku tabelit,
  • lapsevanem 1002 päeva tagasi
    ei ole rahul uue süsteemiga ! Ja haridusministril oli algusest peale võimalus panna see E-kooli süsteem paika ! Osaliselt see ka tema tegemate töö.Kuidas anda mõne süsteemi loomist inimeste kätte,kes ei tea koolist midagi ?!