Esseekonkurss abiturientidele: "Kuidas edasi?"


Avaldaja:Merje Pors12. September 2012

Korp! Sakala Stipendiumifondil on hea meel välja kuulutada abiturientide esseekonkurss teemal „Taasiseseisvunud Eesti on sama vana kui ennesõjaaegne: kuidas edasi?“.

Esseekonkursi tööde laekumise tähtaeg on 14. oktoober 2012. Esseed palume esitada eesti keeles pdf või doc formaadis ning saata aadressile sakala.esseekonkurss@gmail.com. Konkursitööle palume lisada autori ees- ja perekonnanime, vanus, kontaktandmed (e-posti aadress ja/või kontakttelefon), juhendaja ning kooli nimi. Täpsem teave http://www.sakala.ee/esseekonkurss.


Esseekonkursi 1. koha auhind 600 eurot, 2. ja 3. koha auhind 300 eurot. Konkursi võitjad kuulutatakse välja 5. novembril 2012. Pidulik stipendiumite üleandmine toimub korp! Sakala 103. aastapäeva raames korraldatud perekonnaõhtul 9. novembril.


Korporatsioon Sakala on 14. novembril 1909. a. asutatud akadeemiline meesorganisatsioon, rajatud vastavalt tolleaegsetele Tartus levinud traditsioonidele. Oma tegevusega soovib korp! Sakala aidata kaasa Eesti omariikluse kindlustamisele, kultuuri säilitamisele ja arendamisele ning demokraatiaideede realiseerumisele.

Teate saatis Korp!Sakala. Sakala_A3_esseekonkurss (2012).pdf

Haridus- ja Noorteamet