Tule HITSA uutele koolitustele!


Avaldaja:Laura Vetik22. Oktoober 2014

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub osalema koolitustel, mis on sel korral suunatud just matemaatika ja reaalainete õpetajatele.

T-Algebra kasutamine matemaatika õpetamisel

27.10-8.12.2014, veebipõhine

Kursus käsitleb õpitarkvara T-Algebra kasutamise võimalusi matemaatika algebra teema õpetamisel. Õpitarkvara kasutamine aitab õpilasel arendada loogilist mõtlemist ja üldistamist, õppimine on motiveeriv ja individuaalne ning õpilase tähelepanu on hästi haaratud. Tagasiside on kohene ja efektiivne.

Veebikursuse lõpetanu oskab kasutada programmi erinevaid võimalusi õppetöös ning oskab valmistada kvaliteetseid õppematerjale. Lisainfo ja registreerimine siin.

Tehnoloogia ja innovatsioon

28.10-18.11.2014

Kursuse eesmärgiks on tutvustada riiklikku õppekava läbiva teema „tehnoloogia ja innovatsioon“ õpetamist põhikoolis ja gümnaasiumis, integreerimist ainekavasse, projektõppe võimalusi ja kaasaegsete tehnoloogiate kasutamist ideede genereerimiseks, projektide elluviimiseks ja hindamiseks.

Lisaks iseseisvale tööle toimub kursuse jooksul Tallinnas kaks kontaktseminari kuupäevadel 28.10 ja 18.11.2014. Lisainfo ja registreerimine siin.

Tuleviku Õpetaja: Õppeprotsess digiajastul

30.10-27.11.2014

Õppeprotsess digiajastul moodul käsitleb õppeprotsessi kaasajastamist erinevate digivahenditega. Arutleme õpetaja muutuva rolli üle ning õpime planeerima enda tööd sellest lähtuvalt. Mooduli läbimine võimaldab omandada teadmisi, oskusi ja tööprotsesse, mis on omased innovaatilisele professionaalile globaalses ja digitaalses ühiskonnas.

Kontaktpäevad Tallinnas 30.10, 13.11 ja 27.11.2014. Lisainfo ja registreerimine siin.

Haridus- ja Noorteamet