eTwinning kutsekoolidele!


Avaldaja:Laura Vetik17. Detsember 2014

Kutsekooli õpetajad on oodatud osalema 9.-10. jaanuaril eTwinningu koolitusel Tallinnas, kus koolid ja õpetajad saavad ülevaate, kuidas leida koostööpartnereid, kuidas läbi viia õpiprojekti ning mil moel läbi viia veebipõhist projektitööd.

Koolitus algab reedel, 9. jaanuaril  kell 14.00 ja lõppeb laupäeval, 10. jaanuaril kell 15.00.

Koolitusele on oodatud  kõik projektitööst huvitatud  õpetajad, kes õpetavad kuni 19aastaseid õpilasi. Väga teretulnud on koolimeeskonnad (projektijuht, kutse- või üldharidusaine õpetaja, õppekavarühma juht, valdkonnajuht, haridustehnoloog, juhtõpetaja), kes soovivad alustada koostööd (nii rahvusvahelist  kui ka Eesti koolide vahelist) programmi eTwinning raames (http://www.etwinning.net. Koolitusel anname ülevaate eTwinning portaali võimalustest koostööpartneri leidmiseks ning õpiprojekti läbiviimisel. Samuti arutame, kuidas integreerida veebipõhist projektitööd igapäevase õppetööga ning tutvustame veebipõhiseks koostööks sobivaid tööriistu.

Koolitus on õpetajatele tasuta, sh vajadusel majutus hotellis Euroopa kahekohalistes tubades. Palume koolitusele kaasa võtta sülearvuti.

Täpsema info, sh koolituse päevakava ja registreerimisinfo leiate HITSA Innovatsioonikeskuse kodulehel: http://www.innovatsioonikeskus.ee/et/sundmused/etwinning-koolitus-kutsekoolide-opetajatele

eTwinning on programm, mis pakub õpilastele, õpetajatele, koolijuhtidele ja teistele koolitöötajatele võimaluse osaleda koolidevahelises koostöös info- ja kommunikatsioonitehnoloogia kaasabil. eTwinning annab õpetajatele suurepärase võimaluse üksteiselt õppida ja omavahel häid kogemusi jagada ning  õpilastega koolidevahelistes õpiprojektides osaleda. eTwinning toimib kui suhtlusvõrgustik, mis koondab endas õpetajaid üle Euroopa.


Haridus- ja Noorteamet