Osale täna tasuta veebiseminaril "GMO - kellele ja milleks?"!


Avaldaja:Madli Leikop03. Märts 2015

4. märtsil kell 19.00 toimub HITSA tasuta veebiseminar õpetajatele ja gümnaasiumiõpilastele geneetilisest muundamisest kui intrigeerivast, aga kiirelt arenevast valdkonnast. Veel jõuab registreeruda!

Mõni lausa kardab "neid GMO-sid", teised jälle ei pööra toitu ostes toote märgistustele mingit tähelepanu. Bioloogiliselt on organismide geneetilise muundamise põhimõtteid suhteliselt lihtne mõista, seetõttu vaadeldakse peamisi neist ka veebiseminaril. Kuidas võõras geen teise organismi saadakse? Millist kasu on GM-taimed, -loomad ja -bakterid juba inimkonnale toonud? Millised ohte geneetiliselt muundatud organismidega arvatakse kaasnevat või miks neid üldse kartma ei peaks? Loodame, et osalejadki oma poolt- või vastuarvamuse välja ütlevad. 4. märtsil kell 19.00 toimuv veebiseminar "GMO - kellele ja milleks?" on mõeldud pigem vastava erihariduseta huvilistele-õpetajatele ja gümnaasiumiõpilastele. Erialaõpetajad on loomulikult väga oodatud!

Seminari viib läbi Koolielu bioloogia ainemoderaator, Tartu Tamme gümnaasiumi õpetaja Urmas Tokko.

Registreerimine: http://bit.ly/1zORre6

Täpsem info, kuidas seminarile saab ja mis on salasõna, saadetakse registreeruja e-mailile automaatselt peale vormi kinnitamist.

Samal teemal: 

Haridus- ja Noorteamet