Rajaleidja koomikseid saab joonistada selle nädala lõpuni


Avaldaja:Kristi Semidor10. Mai 2011

Rajaleidja ning Valemivihiku koomiksivõistlusel osalemine on lihtne: joonista haridusliku ja/või tööalase sisuga koomiks ning saada see meile!! Näiteks võib koomiksi sisuks olla lõpu- või sisseastumiseksamite, CV kirjutamise, erialavaliku, ettevõtte loomise vms teema. Koomiksi tegevus ning tegelased on osaleja enda otsustada ning tööl võib olla kuni 4 pilti, kuid ühel pildil peab kuidagi kajastuma Rajaleidja.

Täpsemad konkursi tingimused ning võistlustööde üleslaadimise võimaluse leiad aadressilt http://www.rajaleidja.ee/koomiks.

Žürii teeb oma valiku kahes vanusekategoorias: 14-16aastased ja 17-19aastased.

Parimad koomiksite joonistajad saavad autasudeks Rajaleidja 2GB mälupulk-käepaelad, Valemivihiku füüsika, matemaatika, keemia, eesti ja inglise keele vihikud ja Valemivihiku valemikogumikud ning Eesti autorikoomiksite raamatud. Parimad selgitab välja žürii, kuhu kuuluvad Rajaleidja ja Valemivihiku esindaja ning ka koomiksiasjatundja Joonas Sildre.  

Konkurss kestab 15. maini 2011.

Konkurssi korraldab SA Innove poolt hallatav Rajaleidja portaal koostöös Valemivihikuga. Konkurssi toetab Euroopa Liidu Sotsiaalfond.

Lisainfo: http://www.rajaleidja.ee/koomiks

Lisatud 10. mail 2011

Haridus- ja Noorteamet