Hea Lasteaia ja Hea Kooli 2015. aasta konkursivoor on avatud


Avaldaja:Mari-Liisa Parder09. Märts 2015

Tartu Ülikooli eetikakeskus kuulutab välja konkursid „Hea kool kui väärtuspõhine kool“ ning „Hea lasteaed kui väärtuspõhine lasteaed“.

Sel aastal algavad konkursid juba kevadel, et võimaldada koolidele ja lasteaedadele tagasisidet saada juba protsessi käigus.

„Tööde esitamise tähtaeg on tõesti juba 18. mail. Kutsume sel aastal nii koole kui lasteaedu juba maikuus meile oma tööd saatma, sest pakume osalejatele põhjalikku tagasisidet ning koostööd ekspertidega, et sügiseseks lõpptähtajaks, 9. novembriks saaksid koolid ja lasteaiad oma tööd sügavuti analüüsida,“ selgitas Hea Kooli projektijuht Helen Toming.

Nii koolide kui lasteaedade konkursitöid ootame 18. maiks, pärast mida saavad tööde esitajad TÜ eetikakeskuse väärtuskasvatuse ekspertidelt põhjalikku tagasisidet, võimaldades seega oma kooli analüüsi veelgi sisukamalt ja põhjalikumalt ette võtta. Kõigi 18. maiks esitatud tööde vahel loosime välja ka kohtumised ekspertidega näost näkku vestlemiseks. „Kevadel esitatud tööd ei pea olema lõplikult viimistletud ja detailideni läbi mõeldud. Töö nendega saab jätkuda kuni 9. novembrini,“ selgitas Toming.

Konkursil osalemisega kandideerivad koolid tiitlitele „Hea kooli rajaleidja 2015“ ja „Hea kooli edendaja 2015“ ning „Väärtuskasvatuse kool 2015“.

Lasteaiad kandideerivad vastavalt tiitlitele „Hea lasteaia rajaleidja 2015“ ja „Hea lasteaia edendaja 2015“ ning „Väärtuskasvatuse lasteaed 2015“.

Konkursi „Hea kool kui väärtuspõhine kool“ konkursi kirjelduse ja tingimused leiab siit: http://www.eetika.ee/et/hea-kool-vaartuspohine-kool-2015

„Hea lasteaed kui väärtuspõhine lasteaed“ konkursi kirjeldus ja tingimused asuvad siin: http://www.eetika.ee/et/hea-lasteaed-vaartuspohine-lasteaed-2015

Lisainfo ja küsimused:
Helen Toming
TÜ eetikakeskuse projektijuht
tel: +372 53084099
e-mail: helen.toming@ut.ee

Haridus- ja Noorteamet