8. saksakeelne e-konkurss „e-Lernspiele zu Grimms Märchen" on alanud!


Avaldaja:Aimi Jõesalu01. Märts 2016

1. märtsist algab 8. saksakeelne e-konkurss, mis on sel korral pühendatud vendadele Grimmidele ja nende imelistele muinasjuttudele. E-konkurss toimub ESÕS-i juhatuse IT-grupi eestvedamisel Saksa Kevade 2016 raames ja auhindadega toetab traditsiooniliselt HITSA.

Konkursi pealkiri kõlab eesti keeles "E-õppemängud vendade Grimmide muinasjuttude ainetel".

Konkursitööna oodatakse e-õppemänge nii üksikvõistlejatelt kui ka väikestelt gruppidelt (2-3 õpilast).
Võistlustöid hindab žürii kolmes vanuseastmes: 6.-7. klass, 8.-9. klass ja gümnaasiumiastmes.

Võistlustööde veebiaadresside ja võistlejate andmete (nimi, klass, kool, juhendaja-õpetaja) esitamise tähtaeg on 1. mai 2016.
( Võistlustööde veebiaadressid ja andmed palume saata aadressil aimi@edlv.ee )


Mis võiks veel huvitavam olla, kui Grimmide kuulsate muinasjuttude kohta saada infot ja teadmisi just innovaatiliste e-õppemängude kaasabil!

E-töövahendeid huvitavate ja põnevate e-õppemängude loomiseks leidub  küllaga (vaata Koolielu töövahendeid!) ja neid tekib  aina juurde! Mõned neist on viimastel aastatel koolinoorte hulgas ikka ja jälle erilist pinget pakkunud, nagu Kahoot, Quizizz, LearningApps jne.

Saksa keele oskajatel on lisaks eestikeelsetele e-töövahenditele võimalik leida sobivaid ju  ka saksakeel-setest allikatest.

Nii nagu kõikide varasemate e-konkursside puhul, on ka käesoleva e-konkursi  kajastamiseks ja võistlustööde vaatamiseks-kasutamiseks loodud vastav blogi. Parimad võistlustööd on ühtlasi ka vajalikud ja toredad e-õppematerjalid vastava teema käsitlemisel.

Korraldajad loodavad rõõmu tunda paljudest toredatest e-õppemängudest ja soovivad võistlejatele ja nende juhendajatele-õpetajatele lennukaid ja innovaatilisi ideid ja nutikust!

Aimi Jõesalu, Koolielu saksa keele ainemoderaator

Samal teemal:

 

Haridus- ja Noorteamet