Osale Tartu- ja Jõgevamaa külastuskeskuste ühises suviseses külastusmängus!


Avaldaja:Madli Leikop17. Juuni 2016

Läbi suve kestvale H2O külastusmängule on kaasatud 12 Tartu- ja Jõgevamaa loodus- ja teaduskeskust, nende hulgas ka Tartu tähetorn​. Mäng kestab 30. septembrini ning mängu lõpus läheb loosimisele üle 30 auhinna.

Mängu eesmärgiks on suurendada huvi loodusteaduste vastu ning pakkuda peredele ja sõpruskondadele põnevust ning avastamisrõõmu meie loodus- ja teaduskeskustes. Merekultuuri aastale mõeldes on mängu teemaks vesi. Põnevaid küsimusi ja ülesandeid on veest kosmoses, veeloomadest ja kahepaiksetest, jõgedest ja järvedest, maailmameredest ning paljudest teistest veega seotud teemadest.

Külastusmängus osalevad: Tartu tähetorn, Tartu Loodusmaja, Jääaja Keskus, Vapramäe Loodusmaja, RMK Elistvere loomapark, Järvemuuseum, Alatskivi Looduskeskus, Teaduskeskus AHHAA, Tartu Ülikooli Loodusmuuseum, Tartu Ülikooli botaanikaaed, Luua Metsanduskooli puukool-arboreetum ja püsinäitus „Peipsi järve elu tuba".

Kokku 2000 euro väärtuses auhindu on välja pannud Kalevipoja Koda, Vudila mängumaa, A Le Coq, Lõunakeskus, mängus osalevad keskused ja palju teised.

Lisainfo mängu kohta: http://www.jaaaeg.ee/kulastusmang

H2O_külastusmäng.jpg

Allikas: TÜ muuseumi pressiteade. 

Samal teemal:

 

 

Haridus- ja Noorteamet