„Edu ja Tegu“ konkursile tööde esitamiseks on jäänud aega kolm nädalat


Avaldaja:Madli Leikop29. August 2018

„Edu ja Tegu“ ettevõtlikkuskonkursile on oodatud kõigi Eesti õpilaste ettevõtlikud teod. 14. septembrini saab Haridusministeeriumi konkursile esitada töid, et neid omavahel võrrelda, tagasisidet anda, eduelamust pakkuda ja auhinnata.

„Edu ja Tegu“ konkursiveebi on esimesed tööd juba üles laaditud, aga sinna mahub veel!

Võistlusele sobib esitada kas üksi või ühise õpilasfirmaga koos tegutsemise aruanne, malevarühmaga paika pandud rabalaudtee lugu, või ka tavapärase palgatöö analüüsiv kokkuvõte– selliseid ühise tegutsemise oskuste harjutused on ju vajalikud. Haridusministeeriumi veetav ettevõtlusõppe programm Edu ja Tegu ettevõtlikkuse konkursile Edu ja Tegu saab mõõduvõtmiseks seada kõik eduelamust pakkunud õppeaasta jooksul ning vaheajal ka huvikoolis või õpilasfirmas tehtu.

Memo kellad.JPG

Konkursitöö

Konkursitöö olgu selline, kus teenusele või tootele on tekkinud nõudlus, aga sobib ka mõnele kogukonna, linna-valla või riigi probleemile lahenduse otsimise ja leidmise kirjeldus. Oluline on uudsus ja see, et töö on inimestele tegelikult vajalik. Sotsiaalse panusena kogukonnale või kogu Eestile võib konkursitöö olla kasvõi mõisakooli pargi lillepeenrate kujundamine ja nende eest hoolitsemine või töö loomade varjupaigas.

untitled.png

Ettevõtlusteater on oma õpilastega ka Paidesse Arvamusfestivalile jõudnud. Foto: Piret Põld

Omavahel ei võistle ideed, vaid teod, mis peavad olema esitamise ajaks vähemalt osaliselt ellu viidud. Žürii hindab töö vajalikkust, läbimõeldust ja teostust, uuenduslikkust, kasutust tulevikus ja meeskonnatööd.

Tööde esitamise tähtaeg on 14. september 2018. Finalistid kuulutatakse välja oktoobris Edu ja Tegu kodulehel, võitjad novembris. Auhinnad peibutavad ka!

EduTegu_logo_Roheline_Green_RGB.pdf-1.png

Allikas: korraldajate info. 

Samal teemal:

Haridus- ja Noorteamet