Noorsootöö nädal „Loon ise oma elu“ nutikalt, virtuaalselt või digitaalselt


Avaldaja:Madli Leikop26. Oktoober 2020

Üle-eestiline noorsootöö nädal toimub sel aastal 23.–30. novembril ning keskendub noorte osaluse ja ettevõtlikkusele teemadele. Nädala raames tuuakse esile noorte tegevusi, ettevõtmisi ja algatusi.

Noorteinfoportaal Teeviit ning Haridus- ja Noorteamet kutsuvad noori, noorsootööasutusi, haridusasutusi, huvikoole, huviringe, noortevaldkonna töötajaid ja teisi osapooli arutlema noortega neile olulistel teemadel ning korraldama noortele suunatud tegevusi, mis on kantud noorsootöö nädala ideest. Sel aastal on noorsootöö nädala eesmärk toetada noorte osalust, kaasatust, omaalgatuslikkust ja ettevõtlikkust. Lisaks keskendutakse enesearengu, potentsiaali rakendamise ning muudele noortele olulistele teemadele.

Noorsootöönädal soovib tõsta eile noori ja neile suunatud võimalusi ka nende kodukohas. Seepärast kutsume üles mõtisklema, milline teema või tegevus on oluline just sinu piirkonnas või kogukonnas. Sellest lähtuvalt oleks võimalik nädala raames korraldada erinevaid tegevusi, näiteks töötubasid, teemapäevi, külalistunde, arutelusid, ideekorjeid või muud. Hea idee oleks noortele luua tegevusi ka virtuaalselt.

Registreeritud sündmused avaldatakse kalendris ja interaktiivsel Eesti kaardil, mis koondab nädala tegevused ühte kohta kokku.

Täpsem info siin!

loon_ise_oma_elu_ig_ja_fb_2_1.jpg

Allikas: Harno koduleht

Samal teemal:

Haridus- ja Noorteamet