Keel:
Eesti
Loomise aasta:
2013
Vanusevahemik:
11-20 a
Statistika:
vaadatud 2040 korda
kasutatud 4412 korda
lemmikuks märkimisi 0
kollektsiooni lisamisi 1

Litsents:

Täpsusta otsingut
! kuni !
 Sobib õpilasele iseseisvaks tööks
 Kvaliteedimärgid

Läänemere keskkond, toit ja tervis: harjumustest teadlikkuseni


Õppematerjali tüüp: harjutus, teabeallikas, tunnikava
Autor: TÜ Loodusmuuseum, Külli Relve
Avaldaja: Urmas Tokko
30. Mai 2013

Õpetaja käsiraamat mis jagab soovitusi ja ideid, kuidas käsitleda põhikoolis ja gümnaasiumis lõimitult toidu-, tervise- ja keskkonnateemasid. Käsiraamatus keskendutakse erinevatele teemadele nagu saasteained toidus; toidu olelusring ja keskkonnamõju; toidu, tervise ja keskkonnaga seotud mõistlike valikute tegemine ning Läänemeri ja toidu tootmine. Õppematerjal sisaldab juhendeid õpetajale ning töölehti ja rühmatööülesandeid õpilastele. Käsiraamat põhineb loodusmuuseumi koostatud toidu- ja keskkonnateemalistel veebirakendustel, mis on kättesaadavad veebilehel http://foodweb.ut.ee/. Õppematerjalid loodi projekti „FOODWEB - Läänemere keskkond, toit ja tervis: harjumustest teadlikkuseni“ raames. Projekti kaasrahastab ERDF (Euroopa Regionaalarengu Fond) läbi Kesk-Läänemere INTERREG IV A 2007-2013 programmi.
 
    Bioloogia

    Keemia

    Inimeseõpetus

    Geograafia

    Loodusõpetus

    Ajalugu, Bioloogia

    Bioloogia

    Keemia

    Inimeseõpetus

    Algõpetus, Eesti keel (emakeel), Inimeseõpetus, Kehaline kasvatus, Kunst, Käsitöö, Loodusõpetus, Matemaatika, Tehnoloogiaõpetus

    Algõpetus, Eesti keel (emakeel), Inimeseõpetus, Kehaline kasvatus, Kunst, Käsitöö, Loodusõpetus, Matemaatika, Tehnoloogiaõpetus

    Geograafia