discussions

• Uus CASHFLOW klubi kesklinnas

Autor: Aleksandr 22. Jaanuar 2010 Kommentaarid (1)
    Kutsun Teid CASHFLOW klubi üritusele, mis toimub Pühapäeviti kell 11:00-14:00 RE/MAX Professionals kontoris 1 korrusel, Tallinna kesklinnas ( Vilmsi tn. 47)....
  • Webquest

Autor: Merle Udso 21. Jaanuar 2010 Kommentaarid (1)
    Me ei leia enam viimast uudist webquesti kohta, kus registreerimistähtaega lükati edasi 20.jaanuarile. Samuti ei ole registreerimisvormile enam pakutavate...
  • Eesti keele kursused IV kooliastmes

Autor: Valeria 19. Jaanuar 2010 Kommentaarid (2)
    Tere kõigile! Olen siin värske kasutaja ja äsja tööd alustanud õpetaja. Kirjutan siia, kuna ei saa hästi aru eesti keele (kui emakeel) kursuste jaotusest...
  • Pranglimine

Autor: kati 18. Jaanuar 2010 Kommentaarid (17)
    Kuidas on korraldatud pranglimise võistlus teistes koolides ? Meil on nii, et see on kohustuslik kõigile informaatika tunnis ja selle eest saavad kõik hinded....
  • vene keel

Autor: Svetlana 18. Jaanuar 2010 Kommentaarid (1)
    Sooviks infot vene ärikeele õpetamise kohta (oskab keegi soovitada mingit kursust või huvitavaid materjale), ette tänades
  • Klaveriõpetus Tallinnas

Autor: Lia 17. Jaanuar 2010 Kommentaarid (1)
    Klaveriõpetus Tallinnas, ka täiskasvanutele. 56 50 3596
  • inglise keele õpetajatele

Autor: inka õps 16. Jaanuar 2010 Kommentaarid (4)
    Tere, tegin õpilastega läbi 2008. riigieksami, aga olen nüüd hädas kuulamisosa hindamisega. Kokku on seal 32 lünka, kuid punkte peab saama 20. Mismoodi...
  • Emakeeleolümpiaadi Tallinna piirkonnavoor

Autor: õpilane 16. Jaanuar 2010
    Tere, kas keegi oskab öelda, millises koolis toimub see aasta emakeeleolümpiaadi Tallinna piirkonnavoor?
  • Palun abi õppimises!

Autor: K 15. Jaanuar 2010 Kommentaarid (1)
    Tere! Mul oleks abi vaja õppimises. Kui keegi oleks valmis aitama siis meilige mulle gumnasist16@hot.ee. Asun Pärnus. Ma käin 10-ndas klassis ning oleks...
  • purjus ja muidusemutsemine häirib tundi

Autor: piret valgepea 14. Jaanuar 2010 Kommentaarid (3)
    ja juba on rutiin kooli jõudnud, õpilased on purjuspeaga tunnis. Kuidas Teie õpetajad sellisel juhul käitute? Vedelevad ja olesklevad nad niikuinii aga et...
Haridus- ja Noorteamet