millist õppekomplekti kasutate põhikoolis? Miks just seda? Kas kellelgi on töökogemust "Energy" komplektiga?
Vabandan, kui teema kaks korda eetrisse ilmub....
"Rege rauta suvel, VANKERT(?????) talvel". Appi! Kes koostab reklaamide tekste ja miks neid ei kontrollita. Eesti keele õpetamise mõte kaob ära, kui...
Kas termin "lemmikõpetaja" on pedagoogide hulgas millegipärast sõimusõnaks saanud või on minu kooli lõpetamises saadik toimunud totaalsed muutused, sest...
Kas septembris 10.klassi minev õpilane peab tegama 12. klassi lõpus juba kohustusliku matemaatika eksami või ei? Ühed ütleva ühtepidi, teised teistpidi-ei...
Kuidas valitakse ja jagatakse teil koolitusi? Kas arvestatakse ka mingit võrdsuse printsiipi-kõik peavad mingil määral arenema või tehakse valik muude...
Mul oleks soov leida omale abiõpetaja/juhendajat, et teha uuesti oma 12 klassi küpsuskirjand. Ise elan tartus. Rohkema info soovik palun kirjutada gmailile....
Kuidas on ilukirjanduse olukord kooliraamatukogudes? Kas koolile tellitakse soovitusliku kirjanduse hulgast ühte raamatut mitu eksemplari või kuidas üldse...
Tere, kallid väikese koha ametikaaslased!
Olen üksikema, kes elab väikeses Kesk-Eesti alevis. Ise arvan, et olen superõpetaja(küsitluste tagasiside ja...
Praegu on küll alles suvi, aga kui mõni emkeeleõpetaja viitsib vastata, siis huvitaks mind, millised vihikud peaksid olema, peale töövihikute. 5,-9.klassi...