• inglise keele õppekomplektid

Autor: deeve 16. August 2010
    millist õppekomplekti kasutate põhikoolis? Miks just seda? Kas kellelgi on töökogemust "Energy" komplektiga? Vabandan, kui teema kaks korda eetrisse ilmub....
  • Grammatikavead reklaamides

Autor: Leelo 14. August 2010 Kommentaarid (5)
    "Rege rauta suvel, VANKERT(?????) talvel". Appi! Kes koostab reklaamide tekste ja miks neid ei kontrollita. Eesti keele õpetamise mõte kaob ära, kui...
  • Jälle "lemmikõpetakjast"

Autor: krabi 13. August 2010 Kommentaarid (9)
    Kas termin "lemmikõpetaja" on pedagoogide hulgas millegipärast sõimusõnaks saanud või on minu kooli lõpetamises saadik toimunud totaalsed muutused, sest...
  • õppekava

Autor: varblane 12. August 2010 Kommentaarid (1)
    Kas septembris 10.klassi minev õpilane peab tegama 12. klassi lõpus juba kohustusliku matemaatika eksami või ei? Ühed ütleva ühtepidi, teised teistpidi-ei...
  • koolitused

Autor: karin 10. August 2010 Kommentaarid (1)
    Kuidas valitakse ja jagatakse teil koolitusi? Kas arvestatakse ka mingit võrdsuse printsiipi-kõik peavad mingil määral arenema või tehakse valik muude...
  • 12 klassi lõpukirjand

Autor: Anni 08. August 2010
    Mul oleks soov leida omale abiõpetaja/juhendajat, et teha uuesti oma 12 klassi küpsuskirjand. Ise elan tartus. Rohkema info soovik palun kirjutada gmailile....
  • klassikordamine

Autor: saale 04. August 2010 Kommentaarid (5)
    Kas lapsevanema soovil on võimalik jätta laps 9.klassi istuma, kuna on lootus hindeid parandada?
  • Raamatud koolis

Autor: Terje 03. August 2010
    Kuidas on ilukirjanduse olukord kooliraamatukogudes? Kas koolile tellitakse soovitusliku kirjanduse hulgast ühte raamatut mitu eksemplari või kuidas üldse...
  • õpetaja moraalsus

Autor: teele 02. August 2010 Kommentaarid (13)
    Tere, kallid väikese koha ametikaaslased! Olen üksikema, kes elab väikeses Kesk-Eesti alevis. Ise arvan, et olen superõpetaja(küsitluste tagasiside ja...
  • vihikud emakeeles

Autor: eve 25. Juuli 2010 Kommentaarid (1)
    Praegu on küll alles suvi, aga kui mõni emkeeleõpetaja viitsib vastata, siis huvitaks mind, millised vihikud peaksid olema, peale töövihikute. 5,-9.klassi...
Haridus- ja Noorteamet