Asun tuleval sügisel suurde linnagümnaasiumi tööle, lisaks oma ainetundidele pakuti ka kümnenda klassi juhatamist. Mu õde on ka õpetaja, tema töötab pisikeses...
Ei tea, kunaseks võiks oodata mingitki tagasisidet 6. kl loodusõpetuse tasemetööde kohta.
Tallinna linna koolide tulemusi olen näinud, aga ise asun hoopis...
Ega keegi ei oska õelda, et mis on need põhilised teemad millele üheksandas klassis keskendutakse ja mis on need teemad, millega on oht, et õpetaja võib välja...
kui lõpetan kooliga töösuhte, kas siis on mul õigus tagasi saada ka kõik minu tõendid ja tunnistused (kursuste läbimise kohta, koolitused, tervisetõend)
Mida arvate mõttest korraldada sügisel koolides 5-9 kl. õpilastele ennetava tegevusena koolikohustusest kõrvalekaldumise teemal loenguid, tuua näiteid...
Meie koolis pole ametlikult koormusi veel jagatud, aga kindel on, et kõik soovijad täit koormust igal juhul ei saa. Klassiõpetajad võivad nõuda kõiki tunde...
Viiendas ülesandes (olümpiakoondiste tabel) tuli arvutada etteantud ajavahemiku kohta iga aasta keskmine. Tõsi, nii palju kui ma nägin arvutati õigesti, aga...
Mida arvate eilse põhik matem eksami hindamisjuhendi märkusest, et kui lambikuplil on arvestatud ka põhi või põhjad, võtta maha 1 punkt? Meie ei võtnud maha...
Tere! Asun lähiajal jälle koolitööle ja tunnen huvi, palju teil normkoormusega palk on, st palju kätte saate? Õpetaja ametijärguga. Ja kuidas teie koolis...
Nüüd on tants Tallinna õpetajate puhkuseraha ümber jõudnud ka Delfisse. Meiegi asutuses teema üleval. Ei sunnita küll millekski, aga anti teada, et selline...