• Eesti hariduspoliitika

Autor: kiku 02. Mai 2010 Kommentaarid (3)
    Tere, Teen koolis uurimustööd teemal Eesti hariduspoliitika ja teadmiste tase Eesti koolides. Selleks viin läbi väikest küsitlust. Oleksin väga tänulik,...
  • On-line kontrolltööde tegemine/valmistamine

Autor: Liia Opmann 30. Aprill 2010 Kommentaarid (8)
    Ma ei leia kusagilt töövahendit, millega valmis teha on-line kontrolltöö. Kas keegi saab/oskab aidata? Soovid: õpilane näeb töö lõpetamisel koheselt oma...
  • foorum

Autor: õps 29. Aprill 2010 Kommentaarid (13)
    Noo see foorum on küll siin surnud !Vestlusringi pole ju ollagi võrreldes varasemaga.Muudatusi oli ilmselt vaja.Kuid kui asemele midagi ei tule,pole ka...
  • Võõrkeelte foorum

Autor: Helen 26. Aprill 2010 Kommentaarid (4)
    Tere Olen avanud uue Võõrkeelte foorumi. Kutsun teid kõiki aktiivselt osalema ning oodatud on teie arvamused ja soovitused. http://keeled.forum.co.ee/
  • koormus

Autor: malle 21. Aprill 2010 Kommentaarid (2)
    Kui palju palka saab 17 tunnise nädalakoormusega õpetaja ametijärguga õpetaja ?
  • rehkendus

Autor: NERO 20. Aprill 2010 Kommentaarid (2)
    Täna oli nii hea päev! Teenisin 750 EEK-i. Naaber maksis rehvivahetuse eest 750 EEK-i. Te muidugi arvate nüüd, et teen naabrile liiga! Ei te olete minust...
  • kallis õpetaja

Autor: oodates Sind järgnen Sulle 16. Aprill 2010
    Sa oled ilus, tark ja hea, mu armas õpetaja. Sa ainest nõnda palju tead, et ajad segi nii mõnegi tühja pea, Ma kooli olin tulnud vaid, sa sedamaid...
  • Miks me läbi ei saa?

Autor: siiani veel disco fänn 15. Aprill 2010 Kommentaarid (2)
    Millal Teil viimati koolipidu, klassiõhtu vm sarnane oli või mida tegite? Meie arutasime pereringis, et küll oli ikka lahe meil omal ajal koolis kui veel...
  • kuulge koolielu-kodulehe korraldajad

Autor: lov 15. Aprill 2010 Kommentaarid (10)
    mind jumalast häirib see, et inimesed tahaks suhelda ja mõtteid vahetada, aga kommenteerida on nii raske, sest see sigrimigri, mida pärast sinna kasti...
  • Külli Jacobson: Õpetaja arvamus ei huvita kedagi

Autor: Siiakala 15. Aprill 2010
    http://www.delfi.ee/news/kultuur/uudised/kulli-jacobson-opetaja-arvamus-ei-huvita-kedagi.d?id=30372973 ehk leidsin huvitavat lugemist
Haridus- ja Noorteamet