Tere!
Mul oleks abi vaja õppimises. Kui keegi oleks valmis aitama siis meilige mulle gumnasist16@hot.ee. Asun Pärnus. Ma käin 10-ndas klassis ning oleks...
ja juba on rutiin kooli jõudnud, õpilased on purjuspeaga tunnis. Kuidas Teie õpetajad sellisel juhul käitute?
Vedelevad ja olesklevad nad niikuinii aga et...
Tere!
Lg. foorumi haldajad!
Õudsalt ebamugavalt kitsas kommenteerimisaken. On raske jälgida nii sisu, kui ka vigu. Kas on võimalik teha seda laiemaks, või...
Olen 3.klassis käiva viielise tüdruku ema, kel on tõsine koolistress. Ma ei välista, et ta mõtleb seda ise suuremaks ja probleemsemaks. Ta on tubli,...
Tere,
Sooviksin küsida. Ma lõpetan magistrikursus ja kas minu palk sõltub,kas ma olen magistrikraadiga või bakalaurese kraadiga??Või sõltub tööstaazist??
Uus õppekava toob ülejärgmisel sügisel gümnaasiumi astuvale õpilasele kolm kohustuslikku riigieksamit: kirjandi, võõrkeele ja matemaatika eksami, kirjutati...
Ma arvan, et te peate midagi oluliselt muutma, sest praeguse seisuga foorumi vestlusring on surnud. Kõigepealt ei ole vaja siia panna nii palju turvaelemente,...
III vaatus (6 pilt)
Segismundo:
"Eks olnud õpetajaks mulle unenägu ja praegugi ma pole veel vaba hirmust, et võiksin sellest ärgata ja leida taas end...