discussions

• õppekava

Autor: varblane 12. August 2010 Kommentaarid (1)
    Kas septembris 10.klassi minev õpilane peab tegama 12. klassi lõpus juba kohustusliku matemaatika eksami või ei? Ühed ütleva ühtepidi, teised teistpidi-ei...
  • koolitused

Autor: karin 10. August 2010 Kommentaarid (1)
    Kuidas valitakse ja jagatakse teil koolitusi? Kas arvestatakse ka mingit võrdsuse printsiipi-kõik peavad mingil määral arenema või tehakse valik muude...
  • 12 klassi lõpukirjand

Autor: Anni 08. August 2010
    Mul oleks soov leida omale abiõpetaja/juhendajat, et teha uuesti oma 12 klassi küpsuskirjand. Ise elan tartus. Rohkema info soovik palun kirjutada gmailile....
  • klassikordamine

Autor: saale 04. August 2010 Kommentaarid (5)
    Kas lapsevanema soovil on võimalik jätta laps 9.klassi istuma, kuna on lootus hindeid parandada?
  • Raamatud koolis

Autor: Terje 03. August 2010
    Kuidas on ilukirjanduse olukord kooliraamatukogudes? Kas koolile tellitakse soovitusliku kirjanduse hulgast ühte raamatut mitu eksemplari või kuidas üldse...
  • õpetaja moraalsus

Autor: teele 02. August 2010 Kommentaarid (13)
    Tere, kallid väikese koha ametikaaslased! Olen üksikema, kes elab väikeses Kesk-Eesti alevis. Ise arvan, et olen superõpetaja(küsitluste tagasiside ja...
  • vihikud emakeeles

Autor: eve 25. Juuli 2010 Kommentaarid (1)
    Praegu on küll alles suvi, aga kui mõni emkeeleõpetaja viitsib vastata, siis huvitaks mind, millised vihikud peaksid olema, peale töövihikute. 5,-9.klassi...
  • Millised on klassijuhatajatöö eripärad keskkooliastmes?

Autor: Maarika 09. Juuli 2010 Kommentaarid (18)
    Asun tuleval sügisel suurde linnagümnaasiumi tööle, lisaks oma ainetundidele pakuti ka kümnenda klassi juhatamist. Mu õde on ka õpetaja, tema töötab pisikeses...
  • Loodusõpetuse tasemetöö

Autor: õpsss 08. Juuli 2010 Kommentaarid (1)
    Ei tea, kunaseks võiks oodata mingitki tagasisidet 6. kl loodusõpetuse tasemetööde kohta. Tallinna linna koolide tulemusi olen näinud, aga ise asun hoopis...
  • Üheksanda klassi matemaatika

Autor: Õpilane 01. Juuli 2010 Kommentaarid (5)
    Ega keegi ei oska õelda, et mis on need põhilised teemad millele üheksandas klassis keskendutakse ja mis on need teemad, millega on oht, et õpetaja võib välja...
Haridus- ja Noorteamet