discussions

• õpilasakadeemia Tlü-s

Autor: Maarja Saar 14. September 2010 Kommentaarid (1)
    Tere! Selline teadaanne, et varsti alustab TLÜ-s taaskord õpilasakadeemia: http://www.tlu.ee/?LangID=1&CatID=5021. Õpilasakadeemia on hea võimalus...
  • Tasuta Tantsu-ja modellikooli proovitrennid!

Autor: Katrin 14. September 2010
    Head Sõbrad! Agentuur Evita on hoogsalt ja rõõmsalt alustanud uut hooaega! Laupäeval, 2.oktoobril on kõik tantsu-ja moehuvilised lapsed vanuses 4-17.a....
  • Kuhu on kadunud klassiõpetajad?

Autor: Otsija 11. September 2010 Kommentaarid (4)
    Selline küsimus ongi :)
  • e-kool

Autor: Õpilane 08. September 2010 Kommentaarid (21)
    Tere. Mure samuti uue e-kooliga. Kas enam ei leiagi kuskilt tunni sisu? Sooviksin ka vana e-kooli tagasi, seda oli palju parem kasutada.
  • Appi! e-kool!

Autor: Maria Savina 08. September 2010 Kommentaarid (4)
    E-kool peab hinde "3" puudulikuks hindeks. Nüüd ma saan pideva psüühilise trauma, sest mu aines, nõrgemas rühmas hinne "3" on kõige levinum positiivne hinne ja...
  • eestikeelsed klassid vene lastele

Autor: Tiina 08. September 2010 Kommentaarid (7)
    Kunstigümnaasium avas tänavu oma koolis esimese klassi vene või teiste rahvuste lastele. Sinna klassi olla palju soovijaid. Ilmselt on selles suhtes suur huvi...
  • Direktor on kooli nägu.

Autor: Jupii 03. September 2010 Kommentaarid (6)
    Olen see "õnnelik" lapsevanem kelle laps 1.septembril üle kooliläve astus. Ühte Tallinna gümnaasiumitest. Et lahti seletada seletada selle pealkirja mõtet,...
  • e-kool

Autor: loll lapsevanem 01. September 2010 Kommentaarid (29)
    Kallid inimesed! Seletage palun lollile lapsevanemale, mis jama see e-kooliga jälle on? Mis krdi pärast seda iga aasta muutma peab?
  • Kas kooliks valmis?

Autor: Pisut ärev Sirts 31. August 2010 Kommentaarid (1)
    Tervitused kõigile, kas olete kooliks valmis, kuidas tundub - kas lähete homme heameelega klassi?
  • Õpetajate vallandamine

Autor: Mare 29. August 2010 Kommentaarid (5)
    Kuidas suhtute sellesse, mis toimub Türil-vaadake täpsemalt ajalehest Järva Teataja.
Haridus- ja Noorteamet