• Riigieksamid

Autor: SS 14. Aprill 2010 Kommentaarid (1)
    Nonii, hakkab jälle pihta, eksamitega seotud õpetajad närvilised, õpilased närvilised, koolijuhid närvilised. Edu meile.
  • olen vist lugemispuudega

Autor: kuldmedalist 05. Aprill 2010
    HTM määruse nr 8 (20.02.2006) rakendussättes §4(1) jõust 25.05.2007 on kirjas: Kui G lõpetajat ei ole hinnatud kooliastmehindega, tunnustatakse teda...
  • Google promo

Autor: arvaja 03. Aprill 2010 Kommentaarid (2)
    Nüüd, mil enam ei saa anonüümselt kommenteerida artikli juures kasutan seda kohta ,et oma arvamuse välja õelda. Me ei tohiks kuidagi sättida oma elu...
  • Tundub huvitav, kas ka tööle hakkab?

Autor: Kristi Semidor 30. Märts 2010 Kommentaarid (6)
    Ligi kuuendik noortest on jäänud põhihariduseta Noorte koolist väljalangemise ennetamiseks katsetatakse uudset tugiisikute...
  • Koolitused koolipäeval

Autor: imestan 29. Märts 2010 Kommentaarid (7)
    Kuna uudiste juures millegipärast komenteerida pole võimalik, kirjutan siia. Aru ma ei sa, MIKS tehakse õpetajatele koolitusi tööajast. Praegu...
  • põhikooli ajalugu

Autor: eve 26. Märts 2010 Kommentaarid (4)
    Ma ei saa aru, mis toimub ajalooõpetamusega põhikoolis. Minu õppimise ajal oli ajalugu üks lemmikaineid.,praegu on selle aine õppimine nagu sunnitöö(meie...
  • 6.klassi kolmas tasemetöö

Autor: õps 20. Märts 2010 Kommentaarid (6)
    Kas kuskil juba on teada 6.klassi kolmas tasemetöö?
  • tasemetöö

Autor: loviisa 18. Märts 2010 Kommentaarid (6)
    kas on veel kedagi, kes on aru saanud nii, et 15.märtsiks pidavat hm teatama ka 9.kl tasemetöö????
  • Mida arvata blogidest?

Autor: Juulius 16. Märts 2010 Kommentaarid (6)
    Mida arvate blogidest. On ta edeva inimese virtuaalne portreteerimislava või lihtsalt moodne päevikupidamine. Või siis lihtsalt üks virtuaalsuhtlemise keskkond...
  • Kooliharidus seisab akadeemilise teaduse lävel.

Autor: koerapoisi emme 14. Märts 2010 Kommentaarid (3)
    Keegi ei suuda kõike teada! Teadlased näiteks leiavad oma kindla spetsiifika, ala millega kitsamalt tegelema hakkavad. Seejuures ei pruugi nad teada ega...
Haridus- ja Noorteamet