• ajalugu, huvi ja tänapäev

Autor: hannes 14. Märts 2010 Kommentaarid (2)
    Vaatasin hiljuti filmi: "Hiroshima". Tegemist oli dokumentaaliga n.ö. dokumentaalmängulise filmiga. Fakt, et aatompomm vastab 67 millionilisele...
  • Haridus

Autor: Õpilane 12. Märts 2010 Kommentaarid (1)
    Tere! Mul on selline küsimus, et millistes koolides saab õppida tütarlaste käsitööõpetajaks?
  • Memoriin...

Autor: Aili Lomp 11. Märts 2010 Kommentaarid (4)
    Soovin koostada ise emakeelepäevaks memoriini. Kas keegi oskab aidata, kuidas seda teha? Küsimused paberil olemas, aga edasi ei oska.
  • Kas ja millal võiks loota, ...

Autor: Kristella 09. Märts 2010 Kommentaarid (17)
    et loovained (kunst, muusika, tööõp, kehaline) muutuksid mittehinnatavateks aineteks. No ei ole ise hinnete peale väljas, aga kurb on vaadata...
  • mobiilid koolis

Autor: eve 07. Märts 2010 Kommentaarid (5)
    Kas on tõsi, et Tallinnas "eliitkoolide" õpilastel on lubatud mobiiltelefonidega kõike pildistada ja internetti üles panna???Olen tavalise põhikooli tavaline...
  • matemaatika õpetajaks

Autor: minni 27. Veebruar 2010 Kommentaarid (7)
    Tere, Plaan on õppida matemaatikaõpetajaks... st magistrisse minna seda õppima. Tahaks saada gümnaasiumiõpetajaks. Küsimus siis selline, et kas enamuses...
  • armastus ei küsi või küsib

Autor: birgit 25. Veebruar 2010 Kommentaarid (5)
    Õpetajad, mida pean tegema ja kuidas reageerima? Minu tüdruk leiab, et tema väljavalitu on sõbranna ja et nemad kohe armastavad teineteist. Ma olen ise väga...
  • Millal lund enam juurde ei saja...

Autor: Siiakala 25. Veebruar 2010 Kommentaarid (4)
    Ära on tüüdanud, külm, komberdamine jne. Pidasin niigi hästi vastu - siiani oli tore ja huvitav lumine talv, tänasest tüütas ametlikult ära...
  • 3-mnda kl tasemetöö

Autor: Johanna 22. Veebruar 2010 Kommentaarid (3)
    Mis juhtu siis kui laps jääb tasemetöö ajal haigeks või on ära reisil?
  • Eesti keel ja matemaatika ülesanded

Autor: Maria 21. Veebruar 2010 Kommentaarid (2)
    Tere! Lahendan aritmeetilise jada ülesanded ja ei mõista mida küsitakse. Kaldpinnal veerev keha läbis 1. sekundiga 6 m ja iga järgneva sekundiga 10 m võrra...
Haridus- ja Noorteamet