• inglise keele riigieksam

Autor: õpetaja 20. Veebruar 2010 Kommentaarid (8)
    Kas keegi teab kust leida 2009 eksami vastuseid?Kursusel väideti, et rangelt salajane info.Ehk leidub siiski mõni hea ja tark inimene, kellel see olemas.
  • suusad

Autor: marta 17. Veebruar 2010 Kommentaarid (8)
    Kas õpetajal on õigus panna hinne suuskade olemasolu või puudumise eest?
  • Eratunnid

Autor: pedagoog 16. Veebruar 2010
    Aitan matemaatikas, keemias ja füüsikas põhikooli ja gümnaasiumi tasemel. Aitan valmistuda eksamiteks. 55935001
  • õpetajaks välismaale

Autor: Mia 15. Veebruar 2010 Kommentaarid (4)
    Küsimus siis pealkirjas. Mida peaksin selleks tegema, kust alustama, kellelt nõu küsida jms.? Igasuguse info eest olen juba ette väga tänulik! Kuidas...
  • Vabariigi aastapäev

Autor: kati 14. Veebruar 2010 Kommentaarid (2)
    Kuidas plaanitakse teistes koolides 23.veebruari. Kas õpetajatel ka lühendatud tööpäev ja kui lühike siis ? ( Seaduses ju 3 tundi lühem ).
  • Internetiturundus ja kodulehe tegemine

Autor: Merlis 11. Veebruar 2010 Kommentaarid (2)
    Internetiturundus on teema mis on paljudele meile uus ja tundamtu, kuid kuidas see puudutab siinseid kodulehe külastajaid? Kodulehe tegemine seevastu on...
  • Inimesed, auuu!

Autor: Manni 10. Veebruar 2010 Kommentaarid (14)
    Siin on nii kõle ja üksildane paik, imselt ammu pole enam kellelgi midagi öelda olnud. Kurb.
  • Õpetaja tööalane täiendkoolitus

Autor: Ats 02. Veebruar 2010 Kommentaarid (1)
    Mida arvavad tegevad õpetajad - kas praeguse täiendkoolituse korra ja intensiivsusega on võimalik ennast adekvaatselt viia kurssi uue aine- ja õppekava...
  • Teadmiste täiendamisest ja töökoht ja "masu"

Autor: Krix 25. Jaanuar 2010 Kommentaarid (3)
    Jah ma olen kursis, et tööandja peaks võimaldama töötajale enda täiendamist. Võimaldabki. Nüüd masu ajal eriti sisekoolitustega ja tööandja poolt...
  • Kevadise koolivaheaja reis.

Autor: armanda 24. Jaanuar 2010 Kommentaarid (3)
    Kas on keegi huvitatud tulema kaaslaseks Sherm el sheiki kevadisel koolivaheajal. Olen N50.
Haridus- ja Noorteamet