discussions

• Lapsevanem solvab õpetajat teiste lapsevanemate ees

Autor: kurb õpetaja 03. Juuni 2011 Kommentaarid (8)
    Kuidas suhtuda lapsevanemasse kes viimasel koolipäeval klassis ütleb avalikult, et ei taha mind enam klassis näha? Juhtum oli järgmine, olen praegult lapsega...
  • 6.klassi emakeele tasemetöö

Autor: MMeeli 27. Mai 2011
    Kas mulle ainult tundus või oligi selle aasta töö ootamatult lihtne?
  • Kas klassis toimuv peaks jääma klassiuste taha jm küsimused

Autor: Sirts 25. Mai 2011 Kommentaarid (2)
    Pole küll tänane leht, aga päris mõtlemapanev võrdlus Inglismaa koolidega: http://www.opleht.ee/?archive_mode=article&articleid=5555
  • Õpilase töövahendid

Autor: Õps 21. Mai 2011 Kommentaarid (6)
    Kuulsin, et kuskil olevat kirjas, et uuest õppeaastast ei tohi käskida lastel endil muretseda töövahendeid ega tohi raha küsida selleks, et ise osta. Ehk siis...
  • koolivalik, kas reaalne probleem või...

Autor: Merle 21. Mai 2011 Kommentaarid (2)
    Meie laps läheb 1. klassi. Oleme käinud vaatamas kahes koolis, kuna kodukohakooli ei tahtnud last viia. Ühes koolis oli liiga tugev konkurss ja teise kooli...
  • 3. kl eesti keele tasemetöö

Autor: nõutu 18. Mai 2011 Kommentaarid (7)
    Mulle helistas kolleeg, kelle lapsed tegid täna 3. kl eesti keele tasemetöö. Tahaksin teie arvamust ülesande kohta, kus 3. kl laps pidi tabelis panema sõnad...
  • Are you bored at school?

Autor: ursula 17. Mai 2011
    8. klass harjutas online-küsitluse koostamist www.lingiti.blogspot.com - ehk sooviks keegi oma õpilastega vastata? Praegu on nad nii, nagu õpilase iseenese...
  • riigieksam

Autor: Alli 16. Mai 2011 Kommentaarid (4)
    Mida arvate riigieksami ülesannetest? Kuidas olid? Ise pole ülesandeid näinud, tean ainult laste juttude põhjal,et oli raske.
  • mate

Autor: Ann 13. Mai 2011 Kommentaarid (5)
    Õpilane ei tee matemaatikast koduseid ülesandeid(tal mates kolmeline), vaid palub, et keegi tema eest selle vahetunnis ära teeb. Kuidas motiveerida teda...
  • Eesti Kool 2011-kurb reaalsus

Autor: Salli 08. Mai 2011 Kommentaarid (3)
    Olen koolis neljandat aastat, aga imestan siiani selle üle, kuidas koolist rääkimine ja kooli-teemad lähevad lahku, kui erinevad sotsiaalsed grupid sellest...
Haridus- ja Noorteamet