Töötan sellel õppeaastal üle pika aja jälle normkoormusega, sest viimased aastad on suur osa sissetulekust tulnud lisatööst, mida minu eriala võimaldab. Ei saa...
Natuke uudist ja informatsiooni. Ehk tekitab see arutelugi ja mõtteid.
Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) viib läbi üleriigilist projekti, mille nimi on...
Vestlusring on ju praktiliselt olematu.Vaadake postitusi,mõni üksik ja kõik.Kas see oligi selline mõte,et vestlusring välja suretada ??? Või milles probleem ?...
Kuna tehnovahendite abil ekraanile projetseeritavate materjalide ja arvutiekraani taga töötamine on üha enam kaasajal intensiivistumas, siis tekib küsimus kui...
....neid ei pea olema nii palju, piisab kui praegusest oleks 50% aga palk olgu vääriline...ja, et kakeldama ei peaks - kuidas seda mõista, mida siis härra Jaan...
Tere!
Olen suure probleemi ees,sest sooviksin koheselt keemia järelaitamis õpetajat 9 klassi tüdrukule koju.
Palun võtke koheselt ühendust meili teel,ks on...
Tere,
olen praegu valiku ees nagu enne mind on kindlasti olnud paljud. Nüüd vastava õp.koolituse läbinuna on mul võimalik taotleda õp. stardiraha, AGA...
...ma olen päris kurb. Mulle meeldib kirjandus ja meeldivad klassikud. Reedel lõpetasin just Schilleri "Don Carlos"-e. Schilleri värsid on väga huvitavad ja...