discussions

• Vabandust, ametivennad!

Autor: SIrje 26. Veebruar 2011 Kommentaarid (6)
    Töötan sellel õppeaastal üle pika aja jälle normkoormusega, sest viimased aastad on suur osa sissetulekust tulnud lisatööst, mida minu eriala võimaldab. Ei saa...
  • Varivalimised: noored õpivad ühiskondlikku aktiivsust ja kodanikukohust täitma

Autor: Krista 25. Veebruar 2011
    Natuke uudist ja informatsiooni. Ehk tekitab see arutelugi ja mõtteid. Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) viib läbi üleriigilist projekti, mille nimi on...
  • vestlusring

Autor: Lii 19. Veebruar 2011 Kommentaarid (25)
    Vestlusring on ju praktiliselt olematu.Vaadake postitusi,mõni üksik ja kõik.Kas see oligi selline mõte,et vestlusring välja suretada ??? Või milles probleem ?...
  • Nägemismälust ja näitlikustamisest

Autor: Pille 13. Veebruar 2011 Kommentaarid (1)
    Kuna tehnovahendite abil ekraanile projetseeritavate materjalide ja arvutiekraani taga töötamine on üha enam kaasajal intensiivistumas, siis tekib küsimus kui...
  • Milline peaks olema haridus?

Autor: Annika 12. Veebruar 2011 Kommentaarid (1)
    Mul on küsimus, et milline peaks olema tänapäeval haridus, et tööturul šanssi oleks?
  • kui palju peab olema ....

Autor: A.Õun 11. Veebruar 2011 Kommentaarid (1)
    ....neid ei pea olema nii palju, piisab kui praegusest oleks 50% aga palk olgu vääriline...ja, et kakeldama ei peaks - kuidas seda mõista, mida siis härra Jaan...
  • Keemia järelaitamis õpetajat koju!

Autor: Kairi 10. Veebruar 2011 Kommentaarid (1)
    Tere! Olen suure probleemi ees,sest sooviksin koheselt keemia järelaitamis õpetajat 9 klassi tüdrukule koju. Palun võtke koheselt ühendust meili teel,ks on...
  • stardirahast

Autor: Noor õps 07. Veebruar 2011 Kommentaarid (6)
    Tere, olen praegu valiku ees nagu enne mind on kindlasti olnud paljud. Nüüd vastava õp.koolituse läbinuna on mul võimalik taotleda õp. stardiraha, AGA...
  • kas koolis on veel teisigi üksikuid....

Autor: Donna Anna 06. Veebruar 2011 Kommentaarid (2)
    ...ma olen päris kurb. Mulle meeldib kirjandus ja meeldivad klassikud. Reedel lõpetasin just Schilleri "Don Carlos"-e. Schilleri värsid on väga huvitavad ja...
  • küsimus palga kohta

Autor: tunnitasu 06. Veebruar 2011 Kommentaarid (1)
    kui õpetaja annab nädalas vaid mõned üksikud tunnid, kuidas siis palka arvestatakse? üldhariduskool, minul vastav haridus (olen varemalt täiskohaga...
Haridus- ja Noorteamet