discussions

• Probleem direktoriga?

Autor: Kadri s. 13. Detsember 2010 Kommentaarid (2)
    Mul on selline küsimus ??Neljanda klassi laps tuli veerandi lõpus tunnistusega ja seal oli märkus ,et ta on saanud direktorilt käskirja ebaõpilasliku...
  • Uus PGS

Autor: pedgoog 07. Detsember 2010 Kommentaarid (6)
    Meil on koolis direktoriga arusaamatused tekkinud , kuna tema väidab ,et õpetaja ei õpilaselt võtta tunnist ära asju, millega õpilane segab tundi ( eriti...
  • Laseaia portaal

Autor: Miina 04. Detsember 2010 Kommentaarid (3)
    Kunagi oli minu meelest olemas portaal lasteaednikele, sealt sai näidendeid, peokavasid jms. Sai ennast kasutajaks veel registreerida. Nüüd ma ei suuda...
  • Õpilase ja õpetaja suhe

Autor: lapsevanem 02. Detsember 2010 Kommentaarid (7)
    Kuidas suhtute sellesse, kui koolis 30ne naisõpetaja saab gümnaasiumis õppiva poisiga lapse?
  • Lõppes presidendi sõnaus

Autor: Kristi 02. Detsember 2010
    Mõni leid on päris kasulik. Uurige: http://www.sonavoistlus.ee/uudised/sonause-tulemused Kärgpere, tundetaip lemmikud.
  • USAs pantvangidraama

Autor: Sänks 30. November 2010 Kommentaarid (2)
    Õnneks lõppes "hästi": http://www.postimees.ee/?id=349614
  • Mure

Autor: Gerda 25. November 2010 Kommentaarid (5)
    Olen koolis töötanud 20 aastat Olen oodanud kooli algust juba augusti algul. Sellel aastal tunnen, et üldse ei taha enam.Huvitav kas läheb üle?
  • endistele kolleegidele:)

Autor: Anne-Ly 25. November 2010 Kommentaarid (5)
    Tere kõik endised kolleegid!:) Töötasin tervenisti 10 aastat õpetajana- sinna ajajärku mahtus nii üsna halbu, päris häid, kui lausa suurepäraseid hetki:) Sel...
  • Arvutimängud

Autor: lapsevanem 23. November 2010 Kommentaarid (4)
    Kas keegi oskab soovitada netilehekülgi, kus on vägivallavabu mänge nooremate laste jaoks?
  • Kas õpetaja hinnang on õpilasele kirstunaelaks?

Autor: Kaspari sõber 19. November 2010 Kommentaarid (5)
    Minu sõber tuli koolist ära, kuna ei talunud temale tehtud ülekohut. Nimelt olid need hinded kuidas nad olid aga tema hobiks oli võõrkeel. Kahjuks oli õpetaja...
Haridus- ja Noorteamet