Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus korraldab suvelaada


Avaldaja:Madli Leikop12. August 2020

Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus korraldab laupäeval, 15. augustil kell 10.00-16.00 suvelaada. Kogupere- üritus toimub traditsiooniliselt Narvas koolimaja ees, mis asub Kreenholmi 45.

Kaupmehed ja käsitöölised Eestist, Lätist ja Leedust pakuvad laada külastajatele istikuid, suveaia kingitusi, maiustusi, lihatooteid, suveniire ja tööstustooteid. Ainult laadalt võib leida ainulaadseid käsitööesemeid ning suhelda meistritega. 

Laada haripunktiks on pedaalautode võidusõit "Street Pedal Race". Sellel osalevad eelnevalt registreerunud võistkonnad. 

Hea tuju kogu päevaks loovad Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse õpilased, kes korraldavad mitmesuguseid  meelelahutuspaiku. MTÜ "Ayuda" korraldab ratsutamist ja kontakt-loomaaeda. Narva Laste Loomemaja viib läbi patside punumise meistriklassi ja personaalnäituse loomemaja õpilaste fotodest. Samuti näitavad lapsed särtsakaid tantse. Püsimatud lapsed saavad oma energiat kulutada batuutidel ja karussellidel. 

Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse toitlustusjuht Urmas Murumäe korraldab koos õpilastega meistriklassi „Chill Grill and Fire“. Tulge ja veenduge ise, et parimad grillmeistrid õppivad Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuses.

Kohapeal on võimalik tutvuda Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse õppimisvõimalusteste ja suvise vastuvõtuga ning vestelda keskuse õpetajate ja õpilastega. Kuna üleminek eestikeelsele õppele on juba käes, tutvustab oma keeleõppe programme eesti keele maja.

f1.jpg

Allikas ja foto: Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse pressiteade

Samal teemal:

Haridus- ja Noorteamet