Konkurss õpetajatele lähetusteks Ghanasse ja Keeniasse


Avaldaja:Madli Leikop03. September 2014

Eesti Välisministeeriumi rahastatava projekti „Vabatahtlikud Aafrikasse ja Aasiasse – Eesti ekspertide panus arengukoostöös II“ raames korraldab MTÜ Mondo konkursi, et leida kaks õpetajat vabatahtlikule tööle Keeniasse ja Ghanasse.

Teenistusperiood sihtriigis on 3 kuud.

Nõuded kandidaatidele

Vähemalt 5-aastase töökogemusega õpetaja Keeniasse (jaanuar-märts 2015). Tööülesanded: Shianda külas WEFOCO (http://www.wefoco.org) organisatsiooni koolitoetusprogrammi elluviimise jälgimine; Eesti-Keenia sõpruskoolide vaheliste suhtete tugevdamine, järeleaitamistundide läbiviimine koolides.

Vähemalt 5-aastase töökogemusega õpetaja Ghanasse (september-november 2015). Tööülesanded: õpetajate täiendkoolituste korraldamine Kongo külas Põhja-Ghanas, sõpruskoolide projekti arendamine, koolitoetusprogrammi elluviimise jälgimine.

Üldised nõuded:

  • Vanus alates 26 eluaastast
  • Erialane haridus + töökogemus või väga pikaajaline töökogemus antud valdkonnas
  • Algatusvõime, võimekus töötada iseseisvalt oma tööaega ja tegevusi planeerides
  • Valmidus ületada kultuurilistest eripäradest tulenevaid probleeme, võimekus saada hakkama stressi ja üksiolekuga teises kultuuris, kiire kohanemisvõime
  • Võimalus osaleda ettevalmistavatel koolitustel ja üritustel enne lähetust ja võimalus korraldada 4 teavitusüritust Eestis pärast lähetuse lõppu

Mondo.jpg

Vabatahtliku reisi- ja elamiskulud kaetakse Eesti Välisministeeriumi poolt Eesti Arengukoostöö programmi raames. Programmi osalustasu vabatahtlikule on 100 eurot.

Kandideerimiseks tuleb saata ingliskeelne CV ning motivatsioonikiri vastustega (eesti keeles) allolevatele küsimustele:

1. Kolm peamist motivaatorit konkreetsele positsioonile kandideerimiseks.

2. Isikuomadused ja oskused, mida peate enda tugevuseks tööülesannete täitmisel sihtriigis.

3. Proovige kujutada ette vähemalt ühte tööalast stressiolukorda oma sihtriigis ning kirjeldage, kuidas selles olukorras käituksite.

CV ja motivatsioonikiri vastustega tuleb saata aadressile vabatahtlikud@mondo.org.ee

Kandideerimistähtaeg on 19. september 2014.

Lisainfo: vabatahtlikud@mondo.org.ee või telef 58151977, Janika Tamm

Mart.jpg

Lisainfo sihtriikide ja partnerorganisatsioonide kohta ning Ghanas, Keenias ja Ugandas vabatahtlikku tööd teinud eestlaste muljeid on võimalik lugeda aadressil http://mondo.org.ee/vabatahtlikud/

arengukoostoo_est_rgb_vaike.jpg

Allikas: MTÜ Mondo pressiteade ja foto. 

 

 

Haridus- ja Noorteamet