Veebiseminaril tutvustatakse digitaalset matemaatika õppematerjali


Avaldaja:Laura Vetik26. Veebruar 2015

2. märtsil algusega kell 16:00 toimub tasuta HITSA veebiseminar "Uus digitaalne matemaatika õppematerjal ".

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse eestvedamisel on rühm matemaatikaõpetajaid loonud digitaalse õppevara pilootprojekti käigus näidisõppematerjale 4. klassile. Veebiseminaril tutvustavad õppematerjali autorid Laine Aluoja Türi Põhikoolist ja Malve Zimmermann Tõrva Gümnaasiumist loodud digitaalseid õppematerjale, MTÜ KAE Kool esindaja Robert Peetsalu näitab KAE Kooli keskkonna võimalusi. Matemaatika digitaalsete õppematerjalide kogumikku saavad paindlikult kasutada õpetajad oma tundide läbiviimisel, õpilased iseseisvalt õppimisel või õpitud teemade kordamisel ja lapsevanemad oma laste õpingute toetamisel. Õppematerjalid leiab KAE Kooli testkeskkonnast aadressilt http://kaekooltest.appspot.com.

Õppematerjalide autorid on Laine Aluoja (Türi Põhikool), Malve Zimmermann (Tõrva Gümnaasium), Anne Kalmus (Paikuse Põhikool), Anneli Salumaa (Kärdla Ühisgümnaasium), Signe Reidla (Surju Põhikool), Agu Ojasoo (Gustav Adolfi Gümnaasium), Allar-Reinhold Veelmaa (Loo Keskkool), Jan Willemson (MTÜ KAE Kool) ja Robert Peetsalu (MTÜ KAE Kool). Õppematerjale on aidanud koostada ja salvestada Marko Puusaar ja Robert Peetsalu.

Registreerimine: http://bit.ly/1zBHJvx 

Täpsem info, kuidas seminarile saab ja mis on salasõna, saadetakse registreeruja e-mailile  automaatselt peale vormi kinnitamist. Palun kontrollige sisestatud e-maili aadressi korrektsust!

Samal teemal:

Haridus- ja Noorteamet