Osalege eTwinningu multiprojektis “Lihtsalt naerata”


Avaldaja:Laura Vetik19. Mai 2015

Sel kevadel toimub eTwinningu programmi raames kaks multiprojekti - “Tervisepäev meie koolis” ja “Lihtsalt naerata”, millega koondatakse õpetajaid lihtsate projektide kaudu koostööd tegema ning projektitöö võlusid avastama.

eTwinningu projektidesse on oodatud nii algajad kui kogenud twinnijad!

“Tervisepäev meie koolis” oli esimene multiprojekt ja selles osales 28 õpetajat. Valmis sai 58 väga ilusat kollaaži sellest, kuidas erinevates koolides tervisepäeva tähistati. Kokkuvõtet multiprojektist saate vaadata salvestatud veebiseminarist ja lugeda Koolielu portaalist.

Õppeaasta lõpp on kohe käes ning koolid teevad kokkuvõtteid õpitust. eTwinning kutsub õpetajaid ja õpilasi osalema lühikeses multiprojektis “Lihtsalt naerata”, kus õpilased joonistavad paberil või arvuti abil pildi sellest, mis paneb neid naeratama ja teeb tuju heaks. Valmis pildid laetakse üles Fotki keskkonda ning kõik saavad näitust uudistada.

Projektis osalemiseks tuleb teha konto eTwinningu portaali http://www.etwinning.net/, kui seda veel ei ole, ning lisada endale sõbraks kas Ingrid Maadvere või Mari Tõnisson. Kirjutage meile, et olete projektis osalemisest huvitatud ning meie lisame teid projekti. Kõik huvilised on oodatud!

eTwinning on programm, mis annab õpetajatele suurepärase võimaluse üksteiselt õppida ja omavahel häid kogemusi jagada ning osaleda õpilastega koolidevahelistes õpiprojektides. eTwinning toimib kui suhtlusvõrgustik, mis koondab endas õpetajaid üle Euroopa. Loe eTwinningust ja sellest, kuidas koostöövõrgustikuga liituda: http://www.etwinning.net/et/pub/index.htm

​Samal teemal:

Haridus- ja Noorteamet