Narva Kutseõppekeskuses lõpetas õpingud 58 meistrit


Avaldaja:Madli Leikop22. Veebruar 2016

Narva Kutseõppekeskuses said lõputunnistuse 58 värsket meistrit, keda tööandjad ootavad juba pikisilmi. Lõputunnistuse said mehhatroonikud, kokad ja autotehnikud.

Kutseõppekeskuse direktori Riina Veidenbaumi sõnul on paljudel tänastel lõpetajatel juba valitud erialal töö ja mitmed soovivad õppimist järgmisel tasemel jätkata. Kõigi kolme eriala lõpetajad kasutasid õigust sooritada kooli lõpetamiseks erialaliitude kutsekvalifikatsioonieksameid ja kaheksa õpilast sooritasid eksami eesti keeles. Koka eriala lõpetaja Julia Buldakova sihikindlust ja pühendumist kroonis edu, vastne meister lõpetas õpingud kiitusega.

Õpingute ajal hindasid tänased lõpetajad kõrgelt võimalust koolis harjutades ametit õppida ja sooritada praktika ettevõtetes nii Eestis kui välismaal. 

3141_30.jpg

“Tänased lõpetajad tegid kolm ja pool aastat tagasi kutseõppekeskusesse õppima asudes oma senisest õppimiskogemusest erineva valiku ja langetasid tuleviku jaoks olulise otsuse,“ rääkis Veidenbaum. „Nad olid  julged, sest valikuga õppida üheaegselt ametit ja üldharidusaineid väljuti harjumuspärasest,“ tunnustas Veidenbaum.

Kui eelmisel nädalal lõppes 58 uuele meistrile koolitee, siis 26. veebruaril lõppeb Narva Kutseõppekeskuse talvine vastuvõtt sõidukite pindade hooldaja/rehvitehniku, kelneri ja hotelliteenindaja eriala kahele osakutse - hommikusöögiteenindaja  ja toateenija õppekavale.

Narva Kutseõppekeskus on Ida-Virumaa juhtiv kutseõppeasutus, kus saab õppida ligi 30 eriala 12 õppekavarühmast. 10 õppekavarühma on saanud välishindamisel täisakrediteeringu. Alates 2015. aasta septembrist on kool kutsehariduse õpirände harta omanik. Õpe toimub eesti ja vene keeles, põhi- ja keskhariduse baasil ning nii kooli- kui ka töökohapõhiselt. Kool on Eesti Töötukassa 2015. aasta Ida-Viru maakonna parim koostööpartner.

3149_37.jpg

Rohkem informatsiooni õppimisvõimalustest Narva Kutseõppekeskuses leiab kooli koduleheküljelt http://www.nvtc.ee

Pildigalerii lõpuaktuselt

Allikas ja fotod: Narva Kutseõppekeskuse pressiteade.

Samal teemal:

 

 

Haridus- ja Noorteamet