Tallinna Teeninduskoolil on koostöös Eesti Restoranide Liiduga järgmisel õppeaastal plaanis avada töökohapõhised kokarühmad.
Sinna oodatakse õppima keskharidusega inimesi, keda huvitab kokatöö restoranis ja kellel ei pruugi veel olla töökohta, kuid kes kooli kaudu selle leiaksid. Kuidas töökohapõhises kokaõppes õppimine ja töö toimuma hakkab, saab teada avatud uste päeval 23. märtsil, kui Tallinna Teeninduskooli (Teko) auditooriumis B215 algab kell 12.30 infotund. Eesti Restoranide Liidu poolt jagab infot Neikid restorani peakokk Hardi Nurmine ning Tallinna Teeninduskooli poolt toitlustusvaldkonna juhtivõpetaja Anne Mäe.
Samas saab kell 12-14 tutvuda Tallinna Teeninduskooli avatud uste päevade raames kõikide erialadega. Huvilistele tehakse ringkäik koolimajas, tutvustatakse erialasid ning õige valiku tegemisel on abiks karjäärinõustajad.
Algaval õppeaastal saab Tekos õppida põhihariduse baasil kokaks, pagar-kondiitriks, majutusteenindajaks ja toitlustusteenindajaks. Keskhariduse baasil kokaks, kondiitriks, hotelliteenindajaks. Põhihariduseta võib õppida abipagariks. Töö kõrvalt (töökohapõhises ehk õpipoisiõppes) saab õppida järgmiseid ameteid: müügikorraldaja, müügi- ja teenindusprotsesside korraldaja ning kokk.
Mittestatsionaarses õppes saab õppida müügiesindajaks.
Allikas: Tallinna Teeninduskooli info.
Samal teemal: