TTÜ ootab kakskeelsele konverentsile "Mõtted lendu"


Avaldaja:Madli Leikop25. Aprill 2016

26. aprillil toimub Tallinna Tehnikaülikoolis kakskeelne konverentsile "Mõtted lendu". Üritus jaguneb hariduskohvikuks ja keskkonnakohvikuks.

Hariduskohvik on aruteluvormis sessioon erinevate teemade käsitlemiseks. Näiteks arutletakse, kuidas parandada ülikoolide ja ettevõtete vahelist koostööd ja kuidas võidab sellest tudeng. Hariduskohvik toob kokku (kõrg)hariduse kõik huvigrupid – tudengid, õppejõud, firmad ning samuti tulevased tudengid ehk gümnasistid. Eesmärgiks on aidata kujundada tuleviku haridust. Hariduskohvik toimub nii eesti kui ka inglise keeles.

Hariduskohvik1.JPG

Keskkonnakohvik koosneb loengutest, mida viivad läbi valdkonna tuntud spetsialistid. Tähelepanu suunatakse jätkusuutlikele ja säästvatele tehnoloogiatele, mis võimaldavad tulevastel ettevõtjatel alustada tegutsemist viisil, mis ei hävita meie keskkonda. Keskkonnakohviku sisu eest vastutavad Stora Enso ja Keskkonnainvesteeringute Keskus. Keskkonnakohvik toimub ainult inglise keeles.

Keskkonnakohvik.jpg

“"Mõtted lendu" konverents kannab kahte eesmärki, esiteks - tuua Hariduskohviku kaudu kokku kõrghariduse huvigrupid, et tasandada haridussüsteemi murekohad ja pakkuda välja lahendusi ning teiseks – tõsta teadlikkust keskkonnasäästlikest tehnoloogiatest, propageerides jätkusuutlikke mõtteviise Keskkonnakohvikus,” kommenteerib "Mõtted lendu" projektijuht Kristiina Kuusemets.

Konverentsil osalevad Nortal, Skype, Tele2, Merko, Stora Enso ja Keskkonnainvesteeringute Keskus. Üritus on kõigile tasuta. Konverentsi korraldab TTÜ tudengiorganisatsioon BEST-Estonia. Osalejaks saab registreerida "Mõtted lendu" kodulehel http://mottedlendu.ee. Ajakava saab alla laadida siit: Mõtted Lendu ajakava.pdf

Allikas ja fotod: "Mõtted lendu" pressiteade.

Samal teemal:

 

Haridus- ja Noorteamet