Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja teaduskeskus AHHAA kutsuvad seminarile „Toit, tervis ja keskkond - õppevahendid koolidele“.
Seminar keskendub toidu ja keskkonna vahelistele seostele: selgitatakse toidutootmise keskkonnamõju, tutvustatakse projekti jooksul loodud õppematerjale, veebirakendusi ja näitust. Seminar toimub reedel, 13. septembril 2013 Pärnu Keskraamatukogu rippsaalis (Akadeemia 3, Pärnu). Seminarile saab registreerida kuni kohtade täitumiseni või reedeni, 6. septembrini selle vormi kaudu. Seminar on osalejatele tasuta.
Seminari ajakava
10.30 Tervituskohv
11.00 Sissejuhatus - Eva-Liisa Orula (TÜ loodusmuuseum)
11.15 Ettekanne „Mis on toote olelusring?“ - Siret Talve (Tallinna Tehnikaülikool, TÜ loodusmuuseum)
12.00 Ettekanne „Saasteained kalades“ - Arvo Tuvikene (Eesti Maaülikool)
13.00 Kohvipaus
13.45 Toidu-, tervise- ja keskkonnateemaliste veebirakenduste tutvustamine - Eva-Liisa Orula
14.00 Töötuba „Õpetaja käsiraamat ja selle kasutamine koolitunnis“ - Külli Relve (Audentese Erakool)
15.30 Näituse „Ahhaa, räim tomatis!“ tutvustamine - Triinu Vakmann (teaduskeskus AHHAA)
16.00 Seminari lõpp
Korraldajatel on õigus teha päevakavas muudatusi.
Palume võimaluse korral kaasa võtta internetiühendusega süle- või tahvelarvuti, et töötoas veebirakendusi kasutada. Kogu Pärnu Keskraamatukogu territooriumil on traadita interneti leviala WiFi.
Seminar toimub projekti „FOODWEB - Läänemere keskkond, toit ja tervis: harjumusest teadlikkuseni“ raames. Lisainfot projekti kohta leiab veebilehelt http:/
Kohtumiseni seminaril!
Lisainfo:
Mirjam Burget
Tartu Ülikooli loodusmuuseum
Teavitustöö spetsialist
mirjam.burget@ut.ee
Tel. +372 5343 2408
http:/



