Täiendav vastuvõtt Tallinna Ülikooli


Avaldaja:Kristi Semidor17. August 2010

Märksõnad:

Kategooriad:Hariduselu

Tallinna Ülikoolis toimub 18.-19. augustil täiendav vastuvõtt, mille raames saab esitada sisseastumisavaldusi mitmetele tasuta ja tasulistele õppekohtadele.

Lisaks paljude erialade tasulisele õppele on tasuta õppimiseks kuulutatud välja täiendav vastuvõtt pedagoogika (loodusteaduste suund), füüsika ja informaatika erialade bakalaureuseõppesse.

Magistriõppes on täiendav vastuvõtt tasuta kohtadele välja kuulutatud suulise tõlke, bioloogia (merebioloog-keskkonnaspetsialisti), keskkonnakorralduse, sotsioloogia erialadele ning järgmistele õpetajakoolituse erialadele: ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetaja, eesti keele ja kirjanduse õpetaja, eesti keele kui võõrkeele õpetaja, füüsikaõpetaja, geograafiaõpetaja, kehakultuuri õpetaja, käsitöö ja kodunduse õpetaja, matemaatikaõpetaja, mitme aine õpetaja, muusikaõpetaja, saksa keele õpetaja ning informaatika õpetaja, kooli infojuht.

Täiendav vastuvõtt tasuta kohtadele toimub veel ka ökoloogia doktoriõppes.

Rakenduskõrghariduse omandamiseks riigieelarveliselt on täiendav vastuvõtt kuulutatud välja klassiõpetaja erialale Haapsalu Kolledžis.

Avaldusi on võimalik esitada 18.-19. august sisseastumise infosüsteemis SAIS ning vastuvõtulaudades aadressil Narva mnt 25 ruumis T-223 kell 10.00-16.00.
Avalduse saab esitada ühele erialale. Lisainfo: http://www.tlu.ee/vastuvott

18.-19. augustil toimub ka TULE-programmi täiendav vastuvõtt. Lisaks varasematele TULE erialadele lisandusid TULE täiendavasse vastuvõttu kolm uut eriala - eripedagoogika ja kutsepedagoogika bakalaureuseõppe õppekava ning alushariduse pedagoogi magistriõppekava. TULE täiendava vastuvõtu raames ei saa kandideerida kehakultuuri ja keskkonnakorralduse bakalaureuseõppesse ning IT juhtimise magistriõppesse. Vt lisa http://www.tlu.ee/tule

TULE-programmi toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Tallinna Ülikool
Lisatud 17. augustil 2010

Haridus- ja Noorteamet