Õpilasi oodatakse küünlaümbriste jahile


Avaldaja:Laura Vetik08. Oktoober 2015

Jäätmekäitleja Kuusakoski kuulutas välja keskkonnakampaania „Küünlaümbriste jaht”, millega kutsutakse lapsi kokku koguma ärapõlenud teeküünlaümbriseid ning tooma neid taaskasutusse.Küünlaümbriste aktiivne kogumisperiood on sel aastal 1. oktoobrist kuni 31. jaanuarini 2016.

„Küünlaümbriste jahi” eesmärgiks on propageerida keskkonnasäästlikku käitumist ning vähendada alumiiniumist küünlaümbriste jõudmist loodusesse, kuna need ei lagune seal kunagi.

Kampaanias saavad esmakordselt kaasa lüüa ka lasteaiad ning 7.-12. klassid. Võistlus toimub kolmes vanusekategoorias: lasteaia- ja eelkooliealised lapsed; 1.-6. klasside õpilased; 7.-12. klasside õpilased.

Sel aastal toimuvad ka lisavõistlused! Lasteaia- ja eelkooliealised lapsed on oodatud meisterdama teemal "Küünlaloom", 1.-6 klasside õpilased on oodatud pildistama teemal "Küünal küll, aga kas ujub ka?", 7.-12. klasside õpilasi kutsutakse esitama videoid teemal "Küünlajahil saab kino!".

Iga vanuserühma lõikes auhinnastatakse nii žürii kui ka rahva lemmikut! Žürii koosneb kampaaniakorraldajate ja -sponsorite esindajatest. Rahva lemmikud selguvad Küünlajahi Facebooki lehel meeldimiste ("like") arvu järgi.

Tutvu "Küünlaümbriste jaht" kampaaniatingimustega SIIN.

Allikas: Kuusakoski recycling

Foto: Kuusakoski recycling

Samal teemal:

Jääkmaterjalist omavalmistatud õppemängud lasteaiaealistele lastele

Haridus- ja Noorteamet