Tallinna Keskraamatukogus alustab Kodutööklubi


Avaldaja:Maarja Pildre20. Jaanuar 2016

Tallinn Keskraamatukogu laste- ja noorteteeninduses alustab 20. jaanuarist Kodutööklubi, milles saavad osaleda kõik 1.-9. klassi õpilased, kes vajavad abi koduste ülesannete lahendamisel.

Klubi on avatud igal kolmapäeval kell 15.00-17.00 kuni õppeaasta lõpuni. Klubiga võib liituda ning sealt lahkuda igal ajal ning eelregistreerimine ei ole vajalik.

Meelespea:

  • Võta kaasa kodused ülesanded, mille lahendamisega sul on raskusi. Raamatukoguhoidja aitab sul vastuste jälile jõuda – kuid ei lahenda harjutusi sinu eest!
  • Raamatukogus ümbritseb sind suur hulk teatme- ja ilukirjandust, ajalehti ja ajakirju ning heli- ja videosalvestisi, mis võivad olla abiks kodutööde lahendamisel. Raamatukoguhoidja abiga õpid neist hõlpsalt vajalikku teavet leidma.
  • Ka Internetis leidub infot, mis võib kasulikuks osutuda. Vajadusel oskame sind õigete allikateni suunata. NB! Arvuti kasutamiseks on kindlasti vajalik kehtiv lugejakaart. Kaardi taotlemise tingimusi vaata meie veebilehelt.
  • Muul juhul ei ole tunnis osalemiseks vajalik Tallinna Keskraamatukogu lugejaks olemine. Küll aga soovitame sul selleks hakata, et saaksid kirjandust ka koju laenata.
  • Kui kodutööd tehtud, võib rahuliku südamega vaba aega veeta! Raamatukogus saab mängida lauamänge, kasutada arvuteid ja iPad’i (lugejakaardi olemasolul), nuputada ja mõistatada ning loomulikult raamatuid lugeda.

Teadmiseks! Kõige paremini oskame aidata järgmistes valdkondades: eesti keel ja kirjandus, inglise keel, ajalugu, inimese- ja ühiskonnaõpetus, loodusõpetus, bioloogia, geograafia.

Haridus- ja Noorteamet