Pardiralli konkurss "Miks ma linde ei toida"


Avaldaja:Laura Vetik25. Veebruar 2016

Heategevusliku Pardiralli korraldajad kutsuvad kaasa mõtlema ning tegutsema teemal "Miks ma linde ei toida?". Juhtimaks tähelepanu veelindude toitmisega kaasnevale vastutusele, kutsume kuni 18-aastaseid lapsi kokku panema reklaamplakatit või -videot teemal "Miks ma linde ei toida?".

Autor: Sandra Liiv, EVLVL vabatahtlik

Olles juba kolmandat aastat Kadrioru pargi ühte suuremat üritust korraldamas, on meil kurb tõdeda, et pargi tiigil pole juba aastaid pesitsemas ühtegi luigepaari. Seda sellepärast, et mitu linnuperekonda on vale toitmise tagajärjel hukkunud. Juhtimaks tähelepanu veelindude toitmisega kaasnevale vastutusele, kutsume kuni 18-aastaseid lapsi kokku panema reklaamplakatit või -videot teemal "Miks ma linde ei toida?".

Konkursil võib osaleda nii üksi, väikese rühmaga, klassiga, aga ka kogu haridusasutusega. Reklaamplakatid ning -videod peaksid olema lühikese ja lihtsa sõnumiga ning arusaadavad kõikidele vaatajatele. Video pikkuseks võiks olla maksimaalselt poolteist minutit. Kõik plakatid palutame saata digitaalsel kujul ning videod lingina e-maili aadressile sandra.liiv@pardiralli.ee. Konkurss kestab kuni 31.03.2016.

Loodame, et tuntud zooloogi Aleksei Turovski poolt tehtud kokkuvõte lindude toitmisest (vaata siit: https://youtu.be/O29u8avdCLI) aitab meil kõigil mõista, kuidas lindude eest paremini hoolt kanda ning annab mõtteid ka konkursile esitatavate videote ja plakatite koostamiseks.

Esitatud plakateid ja videosid tutvustatame nii Pardiralli kodulehel, Youtube'i kanalis kui ka Facebooki lehel. Parimad neist valib välja žürii. Võidutööd saavad auhinnatud ning esitletud Pardiralli ajal Kadrioru pargis.

pardiralli.jpg

Samal teemal:

Haridus- ja Noorteamet