Nutitund igasse kooli!


Avaldaja:Madli Leikop31. Mai 2016

Pelgulinna Gümnaasiumi IT-arendusjuht Birgy Lorenz kutsub kõiki koole kaasa lööma sünnipäevakingi tegemisel Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks – nutitund igasse kooli! Parim kink on see, mis suunatud tulevikku!

Birgy Lorenz kutsub koole üles osalema Eesti Vabariigi 100. sünnipäeval rahvaspordiprojektis "Nutitund igasse kooli!" ehk siis 1. septembrist 2016 alustavad koolid nutitegevuste planeerimise ja läbiviimisega. Kui midagi on tehtud, siis postitatakse tulemused üles https://www.facebook.com/groups/nutitund/.

Algajad koolid viivad läbi mõne nutitunni või ürituse aastas. Kesktasemel koolid viivad läbi üritusi igale klassile, kasutatakse ka õpilasi õpetajatena. Edasijõudnud koolid viivad tegevusi läbi ka koostöös lapsevanemate ja kogukonnaga. Ekspertkoolid kutsuvad ka teisi koole osa saama oma tegevusest.

Kogemusi nutitunnis vahetatakse õpilastelt õpetajatele ja vanematele, õpetajatelt õpetajatele, vanematelt lastele ja õpetajatele. Kaasa võivad lüüa kooli koostööpartnerid ja kogukonnad nii Eestist kui välismaalt. Sisulises osas peame nutikuse all silmas igasugust digikasutust nii formaalses kui mitteformaalses hariduses.

Sügiseks palju huvitavaid mõtteid ja kõikide kooliga seotud inimeste head tahet kui ka kaasalöömist!

Hakkas huvitama?

Samm 1: liitu Faceboogi kogukonnaga https://www.facebook.com/groups/nutitund/.
Samm 2: planeeri, vii ellu ja jaga pilte/mõtteid teistega!

Vaata ka https://ev100.ee/et/nutitund-igasse-kooli

Ühiselt muudame maailma!

IMG_3565.jpg

Tekst ja idee: Birgy Lorenz. Foto: Koolielu arhiiv. HITSA tehnoloogiapäev Kultuurikatlas aprillis 2016.

Samal teemal:

 

 

 

Haridus- ja Noorteamet