100 noort õpilasakadeemia suveloengutel


Avaldaja:Madli Leikop17. Juuni 2016

Tallinna Ülikoolis algas õpilasakadeemia loengusari, mis võimaldab gümnaasiumi- ja kutsekoolinoortel tutvuda erinevate teadusvaldkondadega läbi huvitavate lühiloengute.

Tänavu esimest korda toimuva sarja viivad läbi Tallinna Ülikooli õppejõud ja üliõpilased. 25 loengu seast leiab sobiva nii ajakirjandus-, poliitika- kui ka kultuurihuviline. Täpsem info ja registreerimine http://www.tlu.ee/loengutesari.

„Muljed on väga head, isegi ülevad,“ sõnas saarlane Erico, kelle jaoks oli loengusari esimene kokkupuude õpilasakadeemiaga. „Lisaks uutele teadmistele leidsin uusi tuttavaid, kellega mul on sarnane mõttemaailm. Neid leian kindlasti veelgi, kuna olen läbinud kuus loengut ja sama palju ootab ees.“

Markus on nii eriala kui ka ülikooli juba valinud, kuid osaleb siiski loengutel, kuna peab oluliseks teadmisi kõikvõimalikes valdkondades. „Hoolimata otsusest minna Tartusse õigusteadust õppima väärtustan õpilasakadeemia tegevusi, mis avardavad mu silmaringi,“ kinnitas ta. 

Õpilasakadeemia on Tallinna Ülikooli projekt, mis 2004. aastast pakub gümnaasiumite ja kutsekoolide õpilastele kursuseid, et toetada noorte erialavalikut ning anda võimalus tutvuda eluga ülikoolis. Sellest aastast laiendati tegevust loengutesarja, laagri ja projektipäevade näol. Õpilasakadeemia veeb: http://tlu.ee/akadeemia
Õpilasakadeemia Facebookis: http://facebook.com/akadeemia

Suvesari.jpg

Allikas ja foto: TLÜ pressiteade. 

Haridus- ja Noorteamet