IT Kolledž ja SMIT sõlmisid koostöökokkuleppe


Avaldaja:Laura Vetik27. Juuni 2016

Märksõnad:

,

Eelmisel nädalal allkirjastasid Eesti Infotehnoloogia Kolledž ja Siseministeeriumi infotehnoloogia ja arenduskeskus (SMIT) koostöökokkuleppe, mille peamine eesmärk on kaasata SMITi spetsialiste IT Kolledži õppetöösse.

SMIT panustab oma töötajate teadmiste kaudu kolledži õppekavade arendamisse, pakub loengutesse erinevaid eriala praktikuid ning aitab korraldada avalikke loenguid. Ühtlasi võimaldab SMIT läbida tudengitel ettevõttes praktikat ja teeb koostööd täiendusõppe valdkonnas.

Koostöökokkuleppe allkirjastasid SMITi juht Merle Küngas ja IT Kolledži rektor Tiit Roosmaa.

„Praktikute kaasamist õppetöösse hindavad IT Kolledži tudengid väga kõrgelt,“ ütles IT Kolledži rektor Tiit Roosmaa. „Positiivne on tõdeda, et IT Kolledži koostööpartnerite ring SMITi näol laienes. Tegemist on Eesti riigi jaoks väga olulise asutusega, seda enam et siseturvalisus on prioriteetne valdkond,“ lisas Roosmaa.

SMITi juht Merle Küngas sõnas, et SMITis hallatakse ja arendatakse riigi jaoks olulisi infosüsteeme, mille arengusse panustamine võiks huvi pakkuda ka järgmise põlvkonna noortele. „Soovime tudengite seas nähtavamaks muutuda, sest tarkade ja turvaliste infosüsteemide arendamiseks vajame nutikaid töötajaid,“ lisas Küngas.

SMITis töötab hetkel 20 IT Kolledži vilistlast ja sel aastal on SMITis praktikal kaks IT Kolledži tudengit.

Allikas: Eesti Infotehnoloogia Kolledž

Foto: Eesti Infotehnoloogia Kolledž

Samal teemal:

Haridus- ja Noorteamet