Tartu Tervishoiu Kõrgkool otsib tulevasi tervishoiutöötajaid


Avaldaja:Madli Leikop06. Juuli 2016

Kuni 10. juulini saab kandideerida Tartu Tervishoiu Kõrgkooli, kuhu võetakse vastu 402 esmakursuslast.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli vastuvõtukomisjoni esimees, õe ja ämmaemanda õppekavade juht Kersti Viitkar nentis, et vastuvõtt on kulgenud ootuspäraselt. Ta lisas, et kindlasti on kõik tervishoiust huvitatud õpihimulised oodatud veel selle nädala lõpuni kandideerima.

„Tervishoiuerialadel õppides saab inimene oskused terveks eluks. Ükski kõrgtehnoloogiline aparaat ei asenda inimest, tema soojust, mõistmist, hoolivust. Seetõttu on kõrgkooli lõpetajad tervishoiutöötajate põuas vaevleval tööturul väga oodatud,“ tõdes Viitkar.

Sisseastumisdokumente on võimalik esitada õe, eriõe, ämmaemanda, bioanalüütiku, radioloogiatehniku, füsioterapeudi ja tervisekaitse spetsialisti rakenduskõrghariduse õppekavadel ning hooldustöötaja, massööri, lapsehoidja ja erakorralise meditsiini tehniku kutseõppe erialadel õppimiseks.

Eriõe õppesse ootab kõrgkool juba töötavaid kõrgharidusega õdesid, sügisel avatakse õppegrupid kõigil, neljal õenduse erialal: intensiivõenduses, kliinilises õenduses, terviseõenduses ja vaimse tervise õenduses.

Dokumentide vastuvõtt toimub 10. juulini elektroonilise sisseastumiskeskkonna SAIS kaudu (http://www.sais.ee) ning ka tööpäeviti kell 9-15 kõrgkoolis kohapeal (Nooruse 5, Tartu). Vastuvõtukatset saab sooritada 11.-15. juulil. Täpsem informatsioon: http://www.nooruse.ee/vastuvõtt.

Allikas: Tartu Tervishoiu Kõrgkooli pressiteade.

Samal teemal:

 

Haridus- ja Noorteamet