20. oktoobril toimub täiskasvanuhariduse koostööpäev


Avaldaja:Laura Vetik07. Oktoober 2016

20. oktoobril korraldavad Sihtasutus Archimedes ja sihtasutus Kutsekoda täiskasvanud õppija nädalal rahvusvahelise koostöö võimalusi tutvustava päeva. Päev on suunatud täiskasvanuhariduse asutustele.

Eesti Arhitektuurikeskuses toimuva koostööpäeva eesmärk on jagada innustavaid kogemusi, kuidas rahvusvahelise koostöö kaudu täiskasvanuhariduse asutust arendada ning tutvustada lähemalt Euroopa ja Põhjamaade haridusprogrammide Erasmus+, Nordplus, EPALE ning Europass võimalusi.

Sündmusel saab kuulda huvitavaid lugusid täiskasvanuhariduse asutuste senistest rahvusvahelise õpirände kogemustest ja mõtteid avaldada, mida on see organisatsioonile ja tema töötajatele andnud. Lisaks saab arutleda, kuidas välja selgitada oma asutuse ja töötajate koolitusvajadusi ning kuidas aitab siin rahvusvaheline koostöö.

Rahvusvahelise koostöö päevale ootame täiskasvanutele õppimisvõimalusi  pakkuvate asutuste esindajaid, eelkõige rahvaülikoolidest, täiskasvanute gümnaasiumidest, keeltekoolidest, muuseumidest ja raamatukogudest.  Kõige rohkem ootame asutuste juhte, et koos mõelda, kuidas oma organisatsiooni tervikuna, sh koolitus- ja haridusprogramme läbi rahvusvahelise koostöö arendada.

Registreerumine on avatud kuni 16.oktoobrini (kaasa arvatud).

Allikas: SA Archimedes

Samal teemal:

Salasuhtlus veebis ehk mis on asjade internet

Haridus- ja Noorteamet