Tartu Descartes'i Kool kutsub kõiki kooliperesid samme lugema


Avaldaja:Madli Leikop24. Aprill 2017

Aprill on tervisekuu ja seega aeg, mil oma tervisele tavapärasest rohkem rõhku panna. Tartu Descartes'i Kooli tervisemeeskond kutsub kõiki Tartu koole 24. aprillist 8. maini samme lugema.

Info saatis Koolielule Descartes'i Kooli kommunikatsioonijuht Marii Kangur. 

Avasammud tehakse esmaspäeval, 24. aprillil kell 9. Kokkuvõtete aeg on esmaspäeval, 15. mail Liikuma Kutsuva Kooli VUNK kogemusseminaril.

Koolis on õhus ka teised terviseteemad: kõik huvilised saavad koolis arstikabinetis oma tervisenäitajaid (sh veresuhkru tase) kontrollida ning oma taaselustamise oskusi proovile panna. Kuni 28. aprillini saavad nii õpetajad kui õpilased osaleda suhkruteemalises võistlusmängus. See on Socrative keskkonda üles laaditud küsimustik, millele saavad õpilased ja õpetajad vastata.

Aktiivselt jätkame ka mais: 3. mail on plaanis rattapäev, 11. mail osaleme orienteerumisel ning kutsume ka teisi koole endiga koos aktiivselt liikuma. 15. mail korraldame VUNK-i kogemusseminar ja sel päeval avame pidulikult ka oma „ronimislinnaku“. Põnevust jagub! Aktiivsust ja liikumist igasse päeva!

Samal teemal:

 

 

 

 

Haridus- ja Noorteamet