Rahvusvahelist noortepäeva tähistatakse fotokonkursiga


Avaldaja:Madli Leikop31. Juuli 2017

Eesti Noosotöö Keskus korraldab 30. juulist kuni 11. augustini fotokonkursi, mille eesmärk on innustada noori tegema heategusid ja näitama neid ka teistele. Võitja loositakse välja rahvusvahelisel noortepäeval, 12. augustil.

Rahvusvahelist noortepäeva on tähistatud alates 1999. aastast ja selle raames toimub Ühinenud Rahvaste Organisatsiooni (ÜRO) algatusel noortele suunatud sündmusi üle kogu maailma. 

Noortepäev on ka Eestis pikaajalise traditsiooniga üleriigiline sündmus, mille raames on korraldatud noortele erinevaid tegevusi, tutvustatud noortevaldkonda ning selle mitmekesisust.

Sellel aastal toimub 30. juulist kuni 11. augustini fotokonkurss, mille eesmärk on innustada noori tegema heategusid ja näitama neid ka teistele.

Fotokonkursil osalemiseks tuleb noortel:
• teha heategu ja jäädvustada see kas pildi või videona;
• laadida pilt või video koos lühikirjeldusega üles Facebooki üritusele "Fotokonkurss noortepäev 2017";
• kasutada teemaviiteid #noortepäev2017 ja  #nooruspolehukas.

Peaauhinnana annetab Eesti Noorsootöö Keskus 1000 eurot heategevuseks võitja valikul ja lisaks saab võitja kutsuda virtuaalreaalsuse elamuse mõnele enda üritusele (sünnipäev, klassiõhtu vms). Samuti jagatakse iga päev osalejate vahel välja üks paar kõrvaklappe.

Noortepäeva võitja loositakse välja 12. augustil Arvamusfestivalil kell 14.00-15.30 toimuva arutelu "Kuidas elad, Eestimaa noor?" lõpus.

noortepäeva kaanepilt.jpg

Rohkem infot fotokonkursil osalemise kohta leiate siit: http://www.entk.ee/noortepaev

Allikas: Eesti Noorsotöö Keskuse koduleht. Avafoto: Koolielu arhiiv. 

Samal teemal:

 

 

Haridus- ja Noorteamet