Sisseastumine tehnikaülikooli algab 25. juunil


Avaldaja:Madli Leikop25. Juuni 2018

Tallinna Tehnikaülikool (TTÜ) alustab uute tudengite vastuvõttu 25. juunil, sisseastumisavaldusi saab esitada 4. juulini kella 15.00-ni sisseastumise infosüsteemis http://www.sais.ee.

Tallinna Tehnikaülikooli sellesuvine vastuvõtt on täielikult lävendipõhine, see tähendab, et õppima võetakse kõik, kes on täitnud sisseastumistingimused. Lävendipõhine vastuvõtt on kõigil bakalaureuse-, integreeritud ja rakenduskõrgharidus- ning magistriõppe erialadel.
  
TTÜ õppeprorektor Hendrik Voll kutsub kõiki andekaid ja töökaid noori tehnikaülikooli õppima: „Tehnikaülikooli õppekavad on läbi aegade parimad ning vastavad igati tööturu ootustele, sest neid on uuendatud tihedas koostöös tööandjatega. Pärast lõpetamist on maailm meie lõpetajate ees lahti, sest tehnikaülikooli haridus on universaalne ning meie diplom tunnustatud Eestis ja ka mujal.“ Eestis on TTÜ bakalaureuseõppe lõpetajate töötasu võrreldes teiste Eesti ülikoolidega kõrgeim ning tehnikaülikooli magistrite palk bakalaureustest veel 25% kõrgem. „Kui soovid järgmisi jalgpalli maailmameistrivõistlusi vaadata kohapealt loožist, tasub kindlasti tulla TTÜ-sse õppima,“ ütles Voll.
  
Tehnikaülikoolis saab õppida infotehnoloogia, inseneri-, loodus- ja majandusteaduste ning merenduse erialadel. Kokku saab sel aastal valida 34 põhjalikult uuendatud bakalaureuse-, integreeritud ja rakenduskõrgharidusõppe eriala vahel, magistriõppekavasid on tehnikaülikoolis 43. Eestikeelsetel õppekavadel nominaalkoormusel õppimine on TTÜs tasuta.
  
Lisainfo: http://teejuht.ttu.ee.

Allikas: TTÜ pressiteade. 

Haridus- ja Noorteamet