eKooli äpi tasuta teenused laienevad


Avaldaja:Madli Leikop10. September 2015

Alates septembrist on eKooli mobiilirakendus mKool uue kujundusega ja tasuta on äpis kättesaadav kogu info, mida õpilane näeb oma tavapärasest õpilaspäevikust.

Uuendatud versiooni allalaadimise võimalus on äpipoodides nüüdsest olemas.

eKooli juhataja Pille Parikase sõnul on õpilasele ja lapsevanemale tasuta kättesaadavad viimase 30 päeva teavitused ja hinded. “Alates uuest kooliaastast on lisaks varasemale tasuta kättesaadavad ka kodused ülesanded ja tunniplaani vaatamine,” lisas Parikas.

Tasulise reklaamivaba versiooni sees on lisaks reaalajas teavitused, täielik hinneteleht, puudumiste statistika ja lapsevanematele võimalus saata puudumistõendit.

Kui seni töötas mKool üksnes Androidi ja iPhone’i operatsioonisüsteemide peal, siis nüüdsest võib rakenduse endale alla laadida ka Windows’i arvuti, tahvli või Windows Phone’i nutitelefoni omanik.

Microsofti tehnilise kommuuni evangelist Annika Toit usub, et mKool kujuneb üheks populaarsemaks rakenduseks õpilaste ja lapsevanemate seas. „Mul on hea meel, et eKooli mobiilirakendus mKool on nüüdsest äpina kättesaadav ka Windows’i arvuti, tahvli või mobiiltelefoni kasutajatele ja võimaldab neil mugavalt silma peal hoida hinnetel, kodustel ülesannetel ja muudel kooli teadetel,“ ütles Toit.

eKool on koolihaldussüsteem, mis tegutseb juba üle 12 aasta ja selle igapäevaseid kasutajaid on ligi 200 000, nendest ligikaudu 13 000 on õpetajad. eKooli kasutab enam kui 400 kooli üle Eesti.

mKooli rakenduse info: http://bit.ly/1UAq2bK

Allikas: eKooli pressiteade. Foto: Koolielu arhiiv.

Samal teemal:

 

Haridus- ja Noorteamet