Täna toimub töömess "Suveks tööle 2017"


Avaldaja:Madli Leikop19. Aprill 2017

Märksõnad:

,

Kategooriad:Kasulik teada

Tallinnas toimub täna noortele suunatud töömess "Suveks tööle 2017", mis toob kokku pea 40 ettevõtet ja noorteühendust ning ligi paar tuhat suveks töökogemust otsivat noort.

Mess toimub täna, 19. aprillil kell 15–18 Sokos Hotell Viru konverentsiruumides ja on mõeldud kuni 18-aastastele noortele. 

Tänavu kolmandat korda toimuva messi korraldajateks on Põhja-Eesti Rajaleidja keskus ja Tallinna Spordi- ja Noorsooamet. Tööandjate huvi messil osalemiseks on aastatega aina kasvanud ja eelmisel nädalal riigikogus heaks kiidetud töölepingu seaduse muudatused, mis võimaldavad noortel töötada koolivaheaegadel senisest rohkem ja lihtsustavad tööandjate jaoks noorte töölevõtmist, annavad alust arvata, et soovijate ja huviliste arv kasvab edaspidi veelgi. 

Lisaks toimuvad messi raames kasulikud töötoad, kus räägitakse noorte tööõigusest ja töömaailmast laiemalt, ning inspiratsioonitoad, kus noortega on kohtuma tulnud ettevõtlikud ja inspireerivad inimesed, kes oma töö- ja karjäärialaseid kogemusi jagavad. 

Põhja-Eesti Rajaleidja keskus kuulub üle-eestilisse Innove Rajaleidja võrgustikku, mis pakub tasuta karjääri- ja õppenõustamisteenuseid kuni 26-aastastele noortele ning on partneriks õpetajatele ja lapsevanematele.

Tallinna Spordi- ja Noorsooameti peamiseks ülesandeks on linna sporditegevuse ja noorsootöö kavandamine ja korraldamine.

Allikas: SA Innove pressiteade. 

Samal teemal:

Haridus- ja Noorteamet