RocketFuel on stipendium IT-koolitustel osalemiseks


Avaldaja:Madli Leikop28. September 2018

LIFT99 ja Pipedrive'i kaasasutaja Ragnar Sass pani aluse uuele stipendiumile RocketFuel, millega 20 inimest saavad erinevate IT-koolituste läbimiseks taotleda 1000-eurost toetust.

Taotleja saab ise valida soovitud koolituse-kursuse, selle toimumisaja jne. Stipendiumiandjate hulgas on tuntud Eesti idufirmade tipud nagu Testlio looja Kristel Kruustük, Taxify loojad Markus ja Martin Villig, Veriffi asutaja Kaarel Kotkas, United Angels'i investorid Gerry Kodres ja Riivo Anton.

Kandideerimisel ei ole vanusepiiranguid. Lisainfo stipendiumile kandideerimiseks avaneb siit.

rocketfuel kyiv.jpg

Stipendiumi eesmärk on tuua rohkem inimesi startup-maailma. Kui kellelgi on suur tahe midagi õppida ja kuhugi jõuda, ei tohiks asjad raha taha jääda. RocketFuel'i stipendium annab stardihoo inimestele, keda kõnetab startup-maailm ja IT, ning võidetud 1000 eurot võib minna nii uute oskuste õppimisele (nt online koolitused) kui ka vajalike materjalide (nt õpikud) või riistvara soetamisele (nt Arduino). 

 

Loe ka asjakohast artiklit Äripäevast!

rocketfuel winner.jpg

Allikas ja fotod: Startup Estonia info. Fotol annab president Kersti Kaljulaid 14. septembril Ukrainas esimestele võitjatele stipendiumi üle. 

Samal teemal:

 

 

Haridus- ja Noorteamet