Konverents annab ideid ettevõtlikuks ning ettevõtlus- ja karjääriõppeks


Avaldaja:Madli Leikop15. Oktoober 2020

4.-5. novembril toimuv virtuaalkonverents „Ennast juhtiv ja väärtust loov noor ei ole imeloom“ võtab luubi alla ennast juhtiva ja väärtust loova noore kujunemisteekonna ning koolipere ja kogukonna võimalused olla sel teekonnal teadlikult mõjutajaks.

Esmakordne ettevõtlus-, ettevõtliku ja karjääriõppe konverents on mõeldud kõigile haridusega seotud isikutele, kes soovivad õppida headest praktikatest – nii õpetajatele, kooli juhtkonnale, haridusametnikele, karjäärispetsialistidele, noorsootöötajatele ja teisele haridusse panustavatele koolivälistele partneritele. 

Kahe päeva jooksul jagavad oma õpetamise ja koostöö praktikaid nii laval kui töötubades üle 30 esineja, toimub 13 töötuba ning on võimalus õppida üleriigilise edulugude konkursi finaali pääsenud koolide õppeprojektidest.

Edu-Tegu_FB-cover virtuaal.jpg

Lisaks on konverentsil eksklusiivne võimalus kuulata Iisraeli hariduse edulugu, kui sealse ettevõtliku hariduse inkubaatori MTÜ Mifras esindajad toovad osalejateni läbi esinemise ja töötoa Iisraeli hariduse praktika, mis on viinud riigi maailma parimate startup-riikide edetabeli tippu ning teinud noortest loovad ja ettevõtlikud innovaatorid. 

Konverentsi teisel päeval on haruldane võimalus külastada virtuaalselt ettevõtlikke koole ning õppida neilt ettevõtliku koolikeskkonna kujundamise parimaid praktikaid, samuti uurida, mis kasu saavad ühtse ettevõtliku hariduse põhimõtete järgimisest noored, koolimeeskonnad ja ka kogukond laiemalt. 

Lisaks koolide ja lasteaedade parimate edulugude tunnustamisele kuulutatakse konverentsil välja aasta parimad ettevõtlusõppe edendajad (ettevõtlik õpetaja ja õppur, ettevõtlusõppe mentor ja edendaja) ning koolid, kes on sihikindla tegutsemisega saavutanud Ettevõtliku Kooli kuld-, hõbe- või baastaseme. 

Konverents on tasuta, kuid virtuaalse ligipääsu saamiseks ja töötubades osalemiseks on vajalik eelnev registreerumine. 

Tutvu päevakava, esinejate ja töötubadega ning registreeru siin: https://ettevotlusope.edu.ee/konverents/ 

Allikas ja foto: korraldajate info

Samal teemal:

 

Haridus- ja Noorteamet