"KüberNaaskli" parimad on selgunud


Avaldaja:Madli Leikop13. Juuni 2018

"KüberNaaskli" võistluse finaali edukaimatest osalejatest moodustatakse võistkond, kes siirdub Eestit esindama oktoobris Londonis toimuvale Euroopa küberturvalisuse jõukatsumisele ning osaleb eelseisval USA Küberpatrioodi võistlusel.

"KüberNaaskli" lõppvõistlus toimus 12. juunil Kaitseministeeriumi, Tallinna Tehnikaülikooli küberkriminalistika ja -julgeolekukeskuse ja Eesti Interneti Sihtasutuse korraldatud Mektory TTÜ küberkonverentsi "Kas Eesti vajab küberkindlustust?" raames. "KüberNaaskel" on noorte talentide konkurss, kus võistlevad nii õpilased kui tudengid. Kevadel toimunud eelvooru 170 osalejast pääses lõppvõistlusele 50 noort. Võitjaid ootab osalemine augustis toimuvas küberlaagris. "KüberNaaskli" finaali edukaimatest osalejatest moodustatakse ka võistkond, kes siirdub Eestit esindama oktoobris Londonis toimuvale Euroopa küberturvalisuse jõukatsumisele ning osaleb eelseisval USA Küberpatrioodi võistlusel.

Võ.jpg

Foto: Romil Rõbtšenkov

Küberolümpia projekti idee autor, ellukutsuja ja suurtoetaja on Kaitseministeerium, Eesti Interneti Sihtasutus paneb välja Eesti meeskonna osalemise rahvusvahelisel võistlusel, kõikide programmi tegevuste läbiviija on Tallinna Tehnikaülikooli kriminalistika ja küberjulgeoleku keskus ning võistluse tehnilise osa teostab Eesti Kaitseväe küberharjutusväljak. 

Vaata "KüberNaaskli" 2018 parimate nimekirja siit! 

Vaata, kes pääsesid 26.-29. juunini Kehtna Kutsehariduskeskuses toimuvasse küberlaagrisse

35143750_1842046349422702_1670258510207647744_n.jpg

Hetk autasustamiselt. Edmund Mälli foto

Samal teemal:

 

 

Haridus- ja Noorteamet